img
October 3, 2018

Îngăduiți luminii să curgă prin fiecare particulă a ființei voastre!

.

meditatie_lumina .

.

.

.

.

.

.

.

.

Sananda, transmis de Jenny Schiltz: Eclipsa Solară este punctul de cotitură pentru mulți

 

Sananda: vin astăzi către voi pentru a discuta recentele schimbări energetice și ce urmează să vină în viitorul apropiat. Vă aflați într-un moment uimitor de renaștere și fiecăruia îi este oferită posibilitatea de a trece dincolo de tot ce v-a ținut pe loc. Codurile de aliniere galactică care au venit pe Pământ vă ajută să adoptați schimbări profunde în întreaga voastră ființă, ființă care devine din ce în ce mai cristalină, așa că sunteți în stare să fiți lumină. Acest lucru se înfăptuiește lent, pentru că pe măsură ce voi acceptați mai multă lumină în forma voastră, simultan curățați densitatea.

Aceste coduri care vin acționează ca un amplificator a tot ce nu mai slujește scopului vostru pe Pământ, precum și ca să vă arate tot ce servește scopului vostru mai înalt. În realitatea voastră fizică, lucrurile vor deveni în mod flagrant evidente, atunci când ele nu sunt în aliniere (divină). Cu cât mai multe coduri de lumină se revarsă pe Pământ, cu atât mai mult câmpul magnetic al Pământului este mai dătător de lecții, și cu cât lumea este mai polarizată, cu atât mai mult suferă.

Aceste frecvențe energetice vă ajută prin revelarea a tot ce este ascuns adânc, în straturi, în memoria voastră celulară. Dacă vă vedeți drept un înregistrator gigantic, învățând din toate lucrurile din această încarnare și din cele anterioare, puteți începe să vedeți cât de multe este nevoie să fie integrate.

Ați învățat multe din experiențele voastre. Acum este momentul să vă întoarceți la starea voastră naturală de iubire ne-condiționată, bucurie și recunoștință!

Înțelegem că acest proces nu este ușor și că mulți vă luptati cu rezistența ego-ului și a corpului. Acest lucru poate provoca durere fizică, mentală și emoțională. Mulți  vă rugati ca acest moment să se încheie și să nu mai fiți mistuiți de proces. Există o cale pentru a ajuta la ușurarea acestui proces transformator: găsiți-vă bucuria! Bucuria este starea voastră naturală și, cu cât mai mult vă întrupați Sufletul, cu atât mai mult este amplificată și absența bucuriei din voi. Gândiți-vă la cineva iubit care revine după o experiență lungă, dificilă. Nu v-ați aștepta ca să simtă bucuria în fiecare moment, deoarece acea experiență dificilă este încă atât de reală pentru ea. Veți fi și atunci acolo, oferind recunoștință pentru fiecare moment, oricât de trecător ar fi fost, și o veți iubi necondiționat.

Vă cerem să vă oferiți vouă înșivă acest lucru, acum! Iubiți-vă necondiționat pe voi înșivă, fiți răbdători și blânzi cu tot ce apare în interiorul vostru!

Când simțiți momentele de bucurie, înțelegeți că acesta sunteți voi în aliniere cu Sufletul vostru și fiți profund recunoscători pentru această experiență. Și, ca în toate cazurile cu energia, cu cât mai multă recunoștință simțiți, cu atât mai mult vă aliniați cu frecvența bucuriei. De fiecare dată când intrați în această stare veți fi în stare să rămâneți în ea pentru perioade tot mai lungi.

Apropiata eclipsă solară va fi un punct de cotitură pentru mulți. Fiecare persoană va păși mai departe în Sinele său Autentic. Pentru unii acest lucru va însemna să aibă curajul și puterea de a schimba ce nu mai este pentru binele lor cel mai înalt. Unii vor începe să meargă pe deplin în puterea lor, fără să-i mai îngăduie ego-ului să împiedice procesul, iar alții vor începe să fuzioneze cu următorul strat al sufletului lor, cu aspectul lor solar.

Fiecare dintre aceste transformări solicită ca voi să fiți în stare să-i îngăduiți luminii să curgă prin fiecare particulă a ființei voastre. Acesta este motivul pentru care munca interioară profundă este esențială în acest moment. Pentru a facilita acest proces, vă cerem să căutați în mod activ ceea ce vă aduce bucurie.

Această transformare care are loc pe planeta voastră și în fiecare dintre voi este uluitoare.

Jenny: Matt Kahn s-a referit în glumă la cei care se află pe această cale ca îngeri cu tulburare de stres post-traumatic (PTSD). Simt că este ceva adevăr în asta.

Sananda: Da, acesta este motivul pentru care vă cerem fiecăruia să fiți blânzi cu voi înșivă și să vă găsiți bucuria.

Jenny: Mulți descoperă că intră într-o depresie profundă pe măsură ce-și sortează straturile și credințele și, ceea ce le aducea bucurie, nu le mai aduce. Acest lucru îi face să se simtă confuzi și pierduți.

Sananda: Aceasta este o oportunitate de a explora ce se potrivește Sufletului tău. În loc de a vedea că ceva este în neregulă, aceasta poate fi văzută ca o foaie albă, pentru a găsi ce aduce bucurie, așa cum ați făcut când erați copii. De fiecare dată când vă extindeți orizontul, acest lucru deschide uși și căi pentru sufletul vostru, ca să găsească cu ce rezonează.

Jenny: Mulți se plâng că experimentează din nou o creștere în greutate și balonare. De ce câștigăm în greutate în aceste momente energetice intense?

Sananda: Nu toți o fac, dar este modul în care corpurile încearcă să găzduiască mai multă lumină. Trecând prin transformări celulare profunde, corpul se umflă adeseori, se simte epuizat și deshidratat. Mulți nutrienți vitali lipsesc și acest lucru îi provoacă corpului stres.

Jenny: Ce lipsește și de ce?

Sananda: Solul vostru este epuizat și nu mai este în măsură să asigure nutrienții pe care îi asigura cândva. Corpul vostru experimentează stres și din cauza bombardamentului chimic.

Jenny: Ce lipsește?

Sananda: Vitamina D și magneziul sunt ingredientele cheie, așa cum este și apa alcalinizată. Acest proces, atunci când se combină și cu substanțele chimice din organism, îi face pe mulți să fie acidotici.

Jenny: Chiar și cele organice?

Sananda: Da, chiar dacă primiți mai mulți nutrienți în mâncarea organică, aceasta tot nu este în forma sa cea mai pură.

Jenny: Sper că întrebările și răspunsurile mele v-au ajutat la fel de mult ca și pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cea mai profundă iubire! Mulțumesc tuturor celor care au împărtășit și susținut această muncă. Acest lucru înseamnă mai mult decât veți ști vreodată. Fiți binecuvântați cu toții!

 

Jenny Schiltz, link catre articolul original

 

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

.

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro