img
October 3, 2018

Aduceți Lumina, oriunde vă duc activitățile voastre de zi cu zi!

.

Mesaj de la Grupul Arcturian, prin Marilyn Raffaele

.

truth_bidirectional Dragi prieteni, în timp ce observăm luptele și confuzia pe care mulți dintre voi o experimentați în acest moment, dorim să știți că fiecare lucru care se întâmplă este o parte necesară a procesului de ascensiune aflat în desfășurare – aceste lucruri servesc la trezirea oamenilor. Este imposibil să înțelegeți pe deplin sau să vă dați seama de soluții cu mintea umană, pentru că mult din ceea ce se întâmplă nu este ceea ce pare. Folosiți mai degrabă acest timp pentru a vă odihni mai deplin în încredere, îngăduindu-i intuiției voastre să vă fie ghid.

.

La suprafață totul pare a clocoti în haos. Gândiți-vă la acest haos ca la un proces de curățare care expune mizeria îngropată și îndelung ascunsă și care, în timp, va dezvălui ce a fost întotdeauna acolo, dar a fost nevăzut – o realitate curată și armonioasă care reflectă adevărul și unimea. Lumea, în general, experimentează orice curățări intense și masive sunt necesare pentru ca niveluri noi și mai înalte de conștientizare să poată fi experimentate.

.

Mulți se regăsesc într-o stare din ce în ce mai crescută de tristețe și depresie în ceea ce privește condițiile exterioare de astăzi, dar să nu credeți nici măcar o secundă că haosul pe care îl vedeți are vreo lege care să-l susțină sau să-l facă permanent. Haosul este manifestarea exterioară a energiei dualității și separării care se va disipa din ce în ce mai mult pe măsură ce tot mai multă Lumină intră în conștiința lumii voastre.

.

Acel element care susține haosul și confuzia își joacă o ultimă carte impresionantă pentru a putea rămâne la putere, pentru că el poate simți (nu întotdeauna conștient) că lumea care îl susține se schimbă și odată cu ea se schimbă și puterea sa personală percepută. Oamenii se trezesc cu repeziciune și își dau seama de propria lor putere indiferent de cât de mult încearcă unele elemente ale societății să-i țină sub călcâiul fricii și al lipsei de putere. Pe măsură ce din ce mai multă lume se trezește, imaginea exterioară nu poate ajuta, ci reflecta acest lucru.

.

Fiecare individ care trăiește într-o conștiință a adevărului, indiferent de cât de simplă este viața lui de zi cu zi, ajută la crearea unei conștiințe lumești noi și mai înalt dimensionale. Încercați să nu vă lăsați descurajați când, în același timp, îi vedeți pe cei care lucrează din greu să păstreze și să continue ce este vechi și încheiat. Există o lege divină care menține veșnic adevărul la locul său, dar nu există nici una care să suțină iluzia.

.

Creația este încheiată, perfectă și întreagă, dar pentru că oamenii sunt în realitate expresii ale energiei Sursei, ei formează lumea prin energia creatoare a conștiinței lor. Majoritatea indivizilor încă nu sunt conștienți de puterea înnăscută pe care o dețin în interiorul lor, alegând mai degrabă să se vadă pe ei înșiși drept ființe umane care trebuie să aștepte, să facă petiții și să dea vina pe un Dumnezeu imaginat ”acolo sus”, dator să-i salveze. Nu ați știut că voi sunteți Dumnezeii meniți să facă acea salvare – dar o știți acum!

.

Aveți răbdare cu procesul și nu vă așteptați ca acesta să se manifeste imediat în deplinătatea sa, pentru că energia multor credințe profund înrădăcinate are nevoie de timp să iasă la suprafață, credințe care să fie recunoscute drept ceea ce ele sunt și să fie eliberate. Evoluția nu se întâmplă într-un minut, dar este așezată bine pe drumul ei în acest moment.  

.

Este bine să vă faceți o practică din a observa și a recunoaște Lumina a tot ce face parte din viața voastră, să simțiți recunoștință pentru orice indiferent de cât mic sau nesemnificativ ar putea părea – cântecul unei păsări, o floare frumoasă sau un copac, zâmbetul unui prieten, râsul unui copil – nu luând de obicei lucrurile ca venind de la sine! Începeți să exprimați recunoștința chiar și pentru lucrurile pe care mai degrabă nu le vreți în viața voastră, amintindu-vă că fiecare experiență conține o lecție, dacă sunteți dechiși să o primiți! Recunoștința recunoaște: ”Eu am, pentru că Eu Sunt!”

.

Dorim să vă vorbim despre Unime, pentru că înțelegerea, acceptarea și aplicarea unimii ca adevăr este cheia ce deschide ușa către Ascensiune. Există doar o singură conștiință – Conștiința Divină –  ce se exprimă pe sine în infinite forme și varietăți.

 

Poate exista vreodată o persoană sau lucru viu care să trăiască în afara lui UNU? Din ce ar fi făcut acesta?!?

.

Orice problemă au avut vreodată ființele umane de-a lungul veacurilor a reflectat sentimentele de separare manifestate ca dezacord, ca ură și discordie la toate nivelurile între oameni, între țări, afaceri, familii, prieteni și animale. Pacea permanentă nu poate niciodată să se manifeste, și  nici nu se va manifesta vreodată, din energia dualității și a separării, pentru că energia dualității și a separării nu este în aliniere cu pacea reală!

.

Pentru unii dintre voi Unimea mai poate reprezenta încă un salt spiritual, căci sunteți pregătiți. Oricine citește aceste mesaje este pregătit. Voi ați luat decizia de a vă încarna și a experimenta puternicele energii ale evoluției care are loc chiar acum. Ați ales să curățați, să vă treziți și să-i ajutați și pe alții să se trezească, și datorită acestei alegeri experimentați acum chiar lucrurile care vă pot duce în cele mai profunde treziri ale voastre.

.

Multe sisteme de credință continuă să perpetueze credințele dualității și separării, prin învățături și dogme rigide care reflectă vremurile timpurii și mai puțin evoluate. Examinați-vă propriile voastre concepte legate de Dumnezeu! Credeți că Dumnezeu este un om agățat pe o cruce, este cel  care stă liniștit sub un copac bodhi, sau poate chiar o femeie? Îl vedeți în continuare ca pe un bătrân cu o barbă lungă care stă undeva sus în nori, impunând valorile umane ale binelui și răului, pedeapsa și recompensa?

.

Conceptele (de Dumnezeu) acționează asupra blocării înțelegerii și experimentării Realității, pentru că acea parte a conștiinței voastre este plină deja cu concepte. Dumnezeu nu poate fi niciodată înțeles cu mintea umană, indiferent câte cursuri, meditații sau cărți ați acumulat. Mintea umană este limitată la ceea ce este cunoscut deja, la ceea ce plutește deja în conștiința consensuală. Adevărata înțelegere spirituală, precum și toate invențiile, ideile, soluțiile, arta, muzica etc. pot fi proaspete și noi numai atunci când curg bine din infinit în interior. Când există o receptivitate pentru soluții necunoscute până acum, pentru idei noi, și adevărurile par să se bulucească în conștientizarea conștientă, atunci când te aștepți cel mai puțin apar. Așa funcționează!

.

Cei care strigă lumii că ei știu totul despre Dumnezeu și ce este Dumnezeu vorbesc din propriile lor concepte limitate. Cei care l-au experimentat pe Dumnezeu nu se laudă cu asta, ci păstrează în inimă, în siguranță și protejate aceste experiențe sacre!

.

Dumnezeu/Sursa/Universul doar ESTE! Punct! Asta este tot ceea ce mintea umană poate să știe, sau este nevoie să știe. Ceea ce EL/EA este trebuie experimentat, și pentru că EL/EA este însăși esența fiecărei ființe individuale, acest lucru se va întâmpla în momentul în care fiecare va fi pregătit (ceea ce poate însemna mai multe vieți pe cale). Dați drumul încercării de a cunoaște și înțelege un Dumnezeu infinit cu un intelect finit! Acest lucru nu se poate face. Acceptarea Unimii este primul pas către trăirea Iubirii Necondiționate. Cum poate exista animozitate și ură atunci când nu există niciun ”altul”? Lumea, în general, deoarece nu știe încă acest lucru, continuă să creeze din energiile dualității și separării.

.

Nu negați niciodată discordia pe care o vedeți, învățați să priviți prin ea, știind că, în ciuda modului oribil în care poate arăta o aparență, nu există nicio lege care să o susțină, că nu moare cu adevărat nimeni niciodată și că la ce sunteți martori nu este decât o expresie iluzorie a unei energii false și dense. Asta nu înseamnă să stați cu mâinile în sân și doar să vă uitați la o situație în care ați putea oferi ajutor, înseamnă doar ca în tăcere să recunoașteți adevărul în timp ce o faceți!

.

Unimea elimină din conștiință ”noi împotriva lor”. Nu încercați să iubiți omenește autorii unei acțiuni atroce sau pe vecinul enervant, iubiți-i spiritual înțelegând că teroristul, furiosul de pe șoșea, agresorul de animale, atentatorul sinucigaș sunt ființe spirituale care nu sunt încă conștiente de cine și ce sunt ele! În loc să le judecați, trimiteți-le Lumină și recunoașterea adevăratei lor identități de sine! Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-i lăsați să-și continue acțiunile lor abjecte, criminale!

 

Autorii unor acte oribile văd lumea prin niște credințe denaturate, bazate pe dualitate și separare, și până când nu sunt pregătiți în mod conștient să se deschidă la mai mult vor continua să acționeze în afară. Războiul și soluțiile violente doar își aliniază energia cu omoloaga sa – aceeași energie. Lumea mai are încă nevoie de închisori și de aplicarea legii, dar frica și dorința de putere au făcut ca multe dintre aceste servicii să se deterioreze și să funcționeze la o energie de rezonanță joasă.

.

Energia Luminii îi aduce pe mulți într-un sentiment de putere personală, dar fiecare își interpretează experiența în funcție de nivelul său de înțelegere. Unii au început să aibă mai multă încredere și mai puțină frică, în timp ce alții au devenit agresori. Aceasta este energia din spatele abundenței de conflicte dintre cei care aplică legea și publicul. Noile energii aduc la suprafață frici, furii și resentimente adânc îngropate pentru toate părțile implicate, ducând la acțiuni reactive de tipul ”noi împotriva lor”.

.

Este vorba de ieșirea la suprafață a vechii ordini pentru a fi recunoscută drept ceea ce ea este. Aceste evenimente pun în evidență faptul că vechea energie nu mai este în aliniere cu cea mai mare parte a societății în curs de trezire. Pentru că multe dintre modurile vechi și anterior acceptate de a face lucrurile sunt adesea adânc înrădăcinate în societate, s-ar putea să fie nevoie de șocul adus de unele evenimente pentru a putea aduce o schimbare.

.

Cu cât mai multă Lumină curge în conștiința de grup a celor care fac acest gen de muncă, fie că este vorba de forțele de ordine sau de armată, ea începe să se infiltreze în conștiința individuală și de acolo vine un imbold interior de a lucra altfel de cum s-a lucrat în trecut. Toată munca este o „muncă de lumină”, dacă este făcută din Conștiința Iubirii. Conține, intrinsec, respectul.

.

Multe aspecte ale lumii, așa cum o cunoașteți voi astăzi, vor părea că nu se schimbă, dar pe măsură ce conștiința omenirii evoluează în mod constant, și formele exterioare trebuie să evolueze la rândul lor – locurile de muncă, distracțiile, medicina, hrana etc. se vor ridica la niveluri noi și mult mai luminate de conștientizare. Asistați la începuturile sale acum, pe măsură ce oamenii devin conștienți și cer o hrană mai curată, medicină naturistă și, în general, schimbarea.

.

Aceste puternice energii ale schimbării sunt simțite în afaceri, în serviciile industriale, de organizațiile de conducere, de corporații etc., obligându-le să înceapă să facă schimbările fără să opună acea rezistență dură pe care ar fi opus-o cu câțiva ani în urmă.

.

Mulți oameni își desfășoară deja activitatea din niveluri mai înalte decat cele despre care vorbim. Ei au venit în această viață având deja acea stare de conștiență care să susțină iubirea ne-condiționată și, prin urmare, intenția lor a fost întotdeauna să servească de la cel mai înalt nivel. Unii dintre acești preaiubiți și-au sacrificat chiar propriile vieți, în scopul de a-i trezi pe alții la nevoia de schimbare din cadrul anumitor sisteme.

.

Munca și misiunea voastră este să aduceți Lumina oriunde vă duc activitățile voastre de zi cu zi! Acesta este motivul pentru care ați ales să fiți aici, în acest moment de intense energii. Ați adus o stare de conștiință evoluată deja într-o lume pregătită să evolueze. Sunt mulți, în special copii, care nu au nicio karmă de rezolvat, dar au ales să vină pentru a-și adăuga lumina la conștiința lumii.

.

Voi, cei care sunteți treziți, sunteți vârful unei săgeți energetice, cum s-ar spune, și din această cauză s-ar putea să simțiți de multe ori că vă iau căldurile. În multe feluri voi ”agitați sistemul” și-l faceți inconfortabil celor cărora le place sistemul așa cum este.

.

Nu disperați, crezând că situația este fără speranță, pentru că evoluția este inevitabilă! Realitatea ESTE. Punct! S-ar putea să ia ceea ce pare o lungă perioadă de timp, dar, în ciuda oricărei aparențe contrare, acesta rămâne un univers spiritual populat cu expresiile lui Dumnezeu!

 

Noi suntem Grupul Arcturian

 

Marilyn Raffaele,  Sursa

Traducere Monica Poka, 7/24/16
Publicat de Monica Poka,  https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

 

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro