img
October 3, 2018

MESAJ DE LA ASHTAR SHERAN

Binele pe care-l faceti pentru altii, faceti-l neaparat si pentru voi!

.

.


batranei_pe_bancuta2 Eu sunt Ashtar Sheran, mesagerul pacii! Eu sunt Iubire, eu sunt Lumina! Noi privim la ce se intampla pe planeta voastra. Ne uitam la fiintele umane. Va vedem si va recunoastem. Noi vedem in sufletul vostru. Exista mari schimbari pe planeta. Al 3-lea nivel al Corpului de Lumina a fost activat in vibratia fundamentala a planetei si multe s-au schimbat si se vor mai schimba, datorita acestui lucru.

.

Voi va mutati in energia Noii Ere si aceasta etapa a ascensiunii este constituita din trei valuri. In prezent, voi va aflati in mijlocul celui de al 3-lea val, cand totul este in miscare, in transformare, si se manifesta cu deosebita putere. Deci, veti simti ca este o mare usurare sa vibrati cu noile energii si nu sa luptati impotriva lor. 

.

Exprimati-va intentia de a accepta schimbarea profunda, si canalele voastre se vor deschide singure! Noi aducem aceste energii echilibratoare la voi, acum. Inspirati-le impreuna cu Lumina-Iubirii! Respirati-le!

.

Asadar, lasati totul deoparte in acest moment si respirati profund, daruiti-va energiilor care lucreaza acum intr-un mod atat de puternic! Energiile sunt extrem de importante pentru fiecare dintre voi. Unificati-va toate chakrele, expandati-va si simtiti Divinitatea din voi! Unificati-va, cu fiecare respiratie profunda! Deveniti constienti de voi insiva, de cine sunteti si de cat de minunati sunteti in fiinta voastra! Respirati calm!

.

Ca fiinte divine ce sunteti, aveti dreptul sa acceptati, sau nu, toate aceste daruri pe care noi vi le aducem. Cand energiile magnetice ale Noii Ere se revarsa pe planeta, apar schimbari. Este bine sa luati decizia sa le folositi, pentru a unifica energiile masculine si feminine, astfel incat sa simtiti echilibrul si pacea in viata voastra. Nu mai fiti atat de stricti cu voi insiva! Lasati ca toata intelepciunea pe care o aveti pentru altii sa conteze de asemenea si pentru voi! Binele pe care-l faceti pentru altii, faceti-l neaparat si pentru voi! Iertarea si intelegerea pentru altii indreptati-o si catre voi! Simtiti cum energia pacii se revarsa in voi, acum! Schimbarile exterioare pot fi vazute oriunde si voi le puteti  percepe. Acceptati toate aceste schimbari pe care sufletul vostru vi le arata!

.

Puteti hotari cum sa va descurcati in aceasta noua era, in aceasta noua energie a Luminii, a celui de al 3-lea nivel al Corpului de Lumina. Renuntati la gandul ca voi purtati toata responsabilitatea pentru ce nu va apartine! Cat de des ati incercat sa ii multumiti pe alti umani, subestimandu-va si neglijindu-va pe voi ? Nu este vorba sa nu-i ajutati pe ceilalti, ci este vorba exact despre voi, caci dati foarte mult. Ajutati daca este cazul, dar nu va implicati emotional si nu va sacrificati cresterea spirituala pentru nimeni! Nu va abateti de la calea voastra pentru niciun motiv exterior fiintei voastre! Totdeauna trebuie sa pastrati echilibrul intre ceea ce dati si ceea ce primiti. Acest echilibru este extrem de important pentru sufletul vostru!

.

Fiecare fiinta umana de pe Pamant are posibilitatea sa-si activeze acest al 3-lea nivel in interior si asta se poate intampla foarte repede. Se poate intampla prin intentie, cu o singura respiratie constienta! Se poate intampla numai daca fiinta umana traieste in iubire, in iubirea de sine. Se poate intampla in clipele unei mari bucurii, sau in timpul unei frenetice invocatii a Divinului. Pentru fiecare fiinta care atinge acest nivel al Corpului de Lumina, se vor produce mari schimbari.

.

Multe sisteme se prabusesc si noile inceputuri pot fi simtite. Vechile structuri nu mai pot continua. Aceste schimbari exterioare, la fel ca si cele din interior, sunt necesare. Sufletele care traiesc intr-un corp de mult timp (persoanele in varsta), marcate de nefericire sau boli, vor fi capabile sa se detaseze mai usor.

.

La un moment dat, multe fiinte umane, cand inchid ochii, vor simti un sentiment de tristete si nu vor sti de ce. Noi stim ca acesta este un dor adanc al sufletului de a se recunoaste pe sine si de a se percepe ca fiinta divina ce este. Multe fiinte umane nu doresc sa vada si sa accepte noul. Intr-o forma sau alta, sufletul vorbeste clar si cere fiintei „sa priveasca” ce se intampla. Refuzand sa acceptati schimbarea, ajungeti sa cheltuiti mai multa energie decat daca ati permite-o! Aceste minunate energii se revarsa in voi si cu cat mai mult permiteti, cu atat mai profund vor lucra asupra voastra.

.

Exact in acest moment ACUM, o transmisie are loc. Energia transmisa echilibreaza canalele voastre feminine si masculine, va calmeaza nivelul emotional si, in acelasi timp, are un efect stabilizator in aura, intregul vostru sistem.

.

Cand arcturienii au activat cel de al 3-lea nivel al Corpului de Lumina, s-a produs un cutremur de pamant. Si Lady Gaia poate alege o asemenea cale, pentru a elibera energiile grele, energiile acumulate. Noi nu putem repeta destul de des cat de important este sa aveti o minte clara, sa iesiti din energia de frica a mentalului colectiv si sa va gasiti libertatea: libertatea fata de toate constrangerile care v-au fost impuse, care v-au insotit toata viata si pe care le-ati carat cu voi. Iubirea inseamna libertate, libertate in voi insiva!

.

In legatura cu activarea celui de al 3-lea nivel al Corpului de Lumina, aceasta va aduce mari schimbari. Mari disfunctii se vor produce in tehnologiile vechi, datorita revarsarilor energiei luminii. Adesea, computerele voastre vor cadea din senin, caci si ele vor trebui schimbate sau adaptate la noua energie. Vechea energie se va retrage din toate domeniile si o frecventa mai inalta, purtatoare a energiei iubirii, ii va lua locul. Multele masti pe care fiintele umane le poarta vor fi eliminate de catre energiile luminii si ceea ce va aparea va fi plin de frumusete. Este foarte important ca voi ati absorbit acest mesaj in sufletul vostru.

.

Repetam inca o data: copiii noii ere isi activeaza in ei al 3-lea nivel al Corpului de Lumina cu o respiratie. Veti vedea cum vor refuza vechiul sistem de scolarizare. Ei doresc sa se elibereze de constrangeri si nu sa le ia asupra lor. Acesti copii sunt foarte importanti pentru noua energie si pentru Noua Era. Ei sunt extrem de inteligenti si doresc sa-si urmeze chemarea sufletului lor si nu a intelectului. Ei nu vor permite sa fie fortati, sa fie inregimentati intr-o disciplina cazona. Ei refuza tiparele vechilor metode bazate pe vechea energie.

.

Daca simptomele Corpului de Lumina va creeaza necazuri, il puteti chema pe Ashtar Sheran sau pe Arhanghelul Gabriel, intotdeauna si oricand! Fiecare fiinta umana pregatita sa ne simta pe noi mai profund va putea face asta, pentru ca, mai mult decat niciodata inainte, fiecare fiinta de lumina se va face simtita cand voi o invocati. Noi privim la ce se intampla si suntem pregatiti oricand. Aceste energii va asigura alinare, armonie, usurare, ele sunt un dar pentru voi si pentru planeta. Gandurile se manifesta foarte repede in aceasta energie. Puterea creatiei incepe sa lucreze tot mai profund si mai rapid.

.

Multi dintre voi, cei care aveti o constiinta inalta, cei carora noi le spunem pionieri, nu veti mai lua decizii cu mintea, ci cu Sufletul, care va transmite impulsuri foarte profunde. Veti lucra din ce in ce mai mult cu intuitia voastra, cu Divinitatea voastra. Intelectul va dadea „puterea” care va aducea frici si griji. Intelectul vostru nu va mai dura, deoarece nu se mai poate mentine el insusi in energiile inalte.

.

Multe relatii umane se vor schimba, pentru ca sufletul vostru va fi cel care va decide. Daca erati unul dintre cei care aveati prea putina incredere in voi insiva, aceasta se va schimba. Sufletul vostru va va arata ca voi, de asemenea, aveti dreptul sa fiti asa cum sunteti. Este important ca omul sa se conecteze cu originile sale, pentru ca din originile voastre primiti impamantarea la nivel spiritual.

.

Voi sunteti purtatorii de lumina si, prin voi, noi lasam energia echilibratoare sa curga spre Lady Gaia. Conectati-va, acum, foarte profund cu Mama Pamant! Respirati calm, profund! Permiteti! (se transmit energiile echilibratoare catre Lady Gaia)  Noi va folosim drept canale. Aceasta se intampla Acum!

.

Eu sunt Ashtar Sheran, mesagerul pacii! Eu sunt Iubire, eu sunt Lumina! Eu sunt plin de gratie si va salut pe fiecare cu cuvintele OMAR TA SATT!

.

Sursa : http://www.kryonschool.com

.

(C.M.), http://www.esoterism.ro/ro/ashtarshe.php

.

http://ashtar.sheran.free.fr/channeling/ashtar-channeling-2016.htm

.

Prelucrare Paraschiva

 

 

 

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro