img
October 3, 2018

Crearea împreună cu Flacăra Violet a Transmutării

Canalizare prin Natalie Glasson – Actualizarea Flăcării Violet

.


Eu sunt Conștiința Flăcării Violet!
În același fel în care voi sunteți o esență care ia o formă a Creatorului, tot așa sunt și eu. Eu iau forma Flăcării Violet a Transmutării, susținând eliberarea energiilor negative, a energiilor stagnante și nenecesare, pentru a ajuta în continuare vindecarea voastră și procesul de ascensiune a Pământului.

.

Eu sunt o energie a conștiinței pe care o puteți invoca atunci când existați pe Pământ sau în planurile interioare, pentru a co-crea vindecare la toate nivelurile ființei voastre. Eu sunt prezentă pentru a fi în serviciul vostru ori de câte ori mă invocați, ori de câte ori exprimați o intenție de vindecare sau intenția de a da drumul energiilor limitării și separării.

.

Ca Flacără Violet a Transmutării, eu sunt o energie puternică și intensă care arde energiile, gândurile, credințele și fricile din voi, acele energii care împiedică conectarea voastră cu Creatorul. Datorită acestui fapt, energia mea este întotdeauna însoțită de către îngerii celei de-a șaptea raze de lumină, al căror unic scop este să ancoreze iubirea angelică în întreaga voastră ființă, după ce ați experimentat o vindecare co-creată prin prezența mea, Flacăra Violet a Transmutării. Prezența mea vă poate goli ființa de toate energiile ne-necesare, însă este nevoie ca apoi spațiul creat în acest fel să fie umplut cu IUBIRE, pentru a continua procesul de vindecare. Îngerii susțin acest proces prin distribuirea iubirii lor, în timp ce voi activați vibrațiile iubirii voastre interioare, care să înflorească în întreaga voastră ființă.

.

Scopul conectării mele cu voi este de a împărtăși schimbarea și actualizarea care a avut loc în conștiința mea. Această schimbare și actualizare nu se datorează propriei mele evoluții, ea se datorează, de fapt, marilor pași pe care Omenirea îi face în evoluția sa spirituală, precum și schimbărilor care apar în nevoile omenirii. În trecut, datorită multelor energii jos vibraționale și stagnante care trebuiau eliberate și vindecate din/în ființa și realitatea voastră, a fost necesară o puternică vibrație de curățare. Omenirea a dat drumul la o mare cantitate de energii și credințe limitatoare, iar o astfel de curățare cu o lumină atât de puternică nu mai este necesară acum. Asta înseamnă că eu, în calitate de Conștiință a Flăcării Violet, sunt capabilă să accesez frecvențele și vibrațiile mai înalte ale ființei mele din alte dimensiuni și să vi le aduc, pentru (a sintetiza) a vă uni cu aspectul ființei mele, acel aspect cu care omenirea se conectează și pe care îl folosește.

.

Evoluția voastră mi-a permis să mă expansionez în adevărul meu mai înalt, îngăduindu-mi să-mi accesez dimensiunile mai înalte și să vi le aduc. De fapt, asta este ceea ce faceți și voi: accesați în mod constant dimensiunile mai înalte ale voastre înșivă, aducându-le în manifestare în existența voastră curentă, expansionând astfel prezența Adevărului vostru (=Divinul) pe Pământ. Prin urmare, voi vă schimbați în mod constant nevoile, iar energiile pe care le atrageți pentru a vă susține ascensiunea se schimbă și ele pentru a rămâne în armonie cu voi. Vibrațiile de curățare puternică și intensă, și de purificare, ale energiilor mele vor rămâne în continuare prezente. Cu toate acestea, atunci când îmi invocați energiile, veți descoperi acum că sunt mult mai blândă în vibrație, cu o energie profund curgătoare, o energie în conexiune cu ființa voastră, în conexiune cu sistemele voastre energetice și cu Creatorul. Această conectivitate fluidă aduce un puternic sentiment de pace și unitate în ființa voastră, între voi și ceilalți, precum și între voi și Creator. Conectivitatea, în ființa voastră și cu Creatorul, este una dintre intențiile procesului vostru de ascensiune, fie că vă dați seama conștient sau nu de acest lucru. Așa că, atunci când invocați Flacăra Violet pentru purificare, curățare și vindecare, o veți primi în continuare, dar senzația, experiența în ansamblul ei, va fi una de conectare a energiilor.

.

Conectivitatea creează o mai mare înțelegere a Sinelui și a Creatorului, în timp ce amplifică lumina care voi sunteți, trezindu-vă amintirea interioară la puternica prezență a luminii voastre interioare. Prezența mea mai puternică și co-crearea cu voi va susține înțelegerea și întruparea plenitudinii ființei voastre, precum și plenitudinea Creatorului în ființa voastră. Acest lucru înseamnă că, chiar și după ce mi-ați cerut ajutorul și eu m-am retras din energiile voastre voi veți urca, asemenea unei spirale, cu o mai mare viteză și conștientizare în Energia Unității, a conectivității cu TOTUL, în energia plenitudinii. De fapt, prezența mea va declanșa o activare în voi, încurajându-vă să vă recunoașteți pe voi înșivă ca fiind întregi și uniți, mai degrabă decât separați, incompleți și imperfecți. Fluxul conectivității va promova adevărul care vă este revelat sau dezvăluit din interiorul ființei voastre, o armonie cu voi înșivă și cu Creatorul, precum și un sentiment de a fi pe deplin susținuți și asistați de către Univers și Creator.

.

În vibrația pe care eu, Flacăra Violet, o împărtășesc acum cu voi se află trezirea unei vindecări accelerate, care este un proces de îmbăiere a tuturor aspectelor ființei voastre în cea mai pură vibrație a Luminii Creatorului. Aceasta aduce toate aspectele ființei voastre înapoi în Lumină, pentru a exista în armonie cu lumina și adevărul vostru. De fapt, abilitățile voastre de autovindecare vor fi amplificate. Prezența mea va activa și va dezvolta intensitatea, puterea și prezența propriilor voastre abilități naturale de autovindecare. Veți observa că din ce în ce mai multă vindecare are loc în ființa voastră, datorită intențiilor voastre, a energiilor sau a ajutorului pe care l-ați cerut Divinului sau propriei voastre energii vindecătoare pe care o direcționați (o permiteți) în anumite zone ale ființei voastre. Eu trezesc Adevărul (Divinul) în voi și, astfel, co-creăm o mai profundă conectivitate cu Creatorul.

.

Atunci când îmi invocați energia o puteți face cu aceeași intenție pe care ați avut-o și înainte: permiteți curățarea și purificarea, permiteți vindecarea. Cu toate acestea, acum cu mult mai multe vor avea loc, după cum v-am explicat deja. Dacă îmi invocați prezența cu intenția de autovindecare, cu intenția de a experimenta o mai mare conectivitate și plenitudine în ființa voastră, sau o mai mare unitate cu Creatorul, atunci vom crea acest lucru, împreună, în cel mai potrivit și magic mod. Este alegerea voastră dacă doriți să vă păstrați focalizarea originală, sau să vă expansionați pentru a explora în mod conștient crearea pe care o putem realiza împreună.

.

În timpul meditației (sau al unui moment de liniște), invocați energia mea. Respirați conștient! Declarați-vă intenția, dar să fie din inimă! Relaxați-vă! Predați-vă! Imaginați-vă, simțiți că existați într-o flacără violet care vă înconjoară în totalitate corpul fizic și toate corpurile energetice! Focalizați-vă atenția asupra spiralei de lumină violet care urcă în mod continuu de sub tălpile voastre, curge, urcând prin centrul ființei voastre, trecând dincolo de chakra voastră coroană!

.

Pur și simplu stați în energia mea dându-vă voie să simțiți, respirând calm, profund, observându-vă întreaga ființă, acceptând orice transformări au loc: permiteți curățarea și purificarea, permiteți vindecarea! Păstrați-vă deschisă chakra inimii voastre înalte (la piept, în zona glandei timus), aici este propria voastră energie sacră, și vibrațiile autovindecării vor începe să se trezească, revărsându-se, pentru a vă umple întreaga ființă. Permiteți purificarea! Permiteți! Energia sacră vă umple acum ființa! Aceasta este energia mea, Conștiința Flăcării Violet, activând iubirea de sine și calitățile unității cu aspectele Creatorului. Frecvența plenitudinii este în toate aspectele ființei voastre, iar ființa voastră înflorește.

.

Simțiți cum energia voastră interioară se expansionează conectându-se cu Universul, conectându-se cu aspectele Creatorului! Acest lucru susține accelerarea ascensiunii voastre, în timp ce descărcați noua energie a Creatorului în ființă. Dacă energia devine prea intensă, vă rog să-mi cereți în mod direct să îmi reduc viteza până când devine mai confortabilă pentru voi. („Aleg ca totul să se facă cu gratie divină, spre binele meu cel mai inalt!”)

.

Este important să rămâneți în meditație până când simțiți că energia mea se retrage (deoarece atunci puteți fi siguri că vindecarea, co-creația noastră, este completă). De asemenea, este bine să știți că, pe măsură ce energia mea se retrage, îngerii de pe cea de-a saptea rază de lumină vor atrage și canaliza în  continuare Iubirea Angelică în ființa voastră, pentru a susține și finaliza procesul. Starea de recunoștintă prezentă în voi vă ușurează procesul.

.

Cu intenții pline de iubire pentru ascensiunea voastră,
Flacăra Violet a Transmutării și Conectivității!

.

Natalie Glasson, link catre articolul original

.

.

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  3 Iunie 2017,
https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

.

Prelucrare Paraschiva

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro