img
October 3, 2018

EU SUNT deja tot ceea ce am căutat!

Mesaj de la Grupul Arcturian, prin Marilyn Raffaele

.

condurasi_rosii1 Grupul Arcturian: dragilor, observăm confuzia și emoțiile care vă fac pe mulți dintre voi să credeți că v-ați pierdut oarecum calea. În acest moment sunt frecvențe mai înalte de Lumină care inundă Pământul și care servesc la dizolvarea și înlocuirea vechiului. Voi, cei care citiți aceste mesaje, ați ales să evoluați și să faceți parte din asta, având deja atinsă acea stare de conștiință capabilă să înțeleagă și să rezoneze cu Adevărul.

.

Momentul vostru este acum! Călătoria spirituală s-a schimbat și nu mai este ce a fost în trecut, pentru că nu mai este o cale a căutării, acum este Acceptarea și Acțiunea, este trăirea vieții din cea mai înaltă stare de conștientizare! Este: ”Eu sunt deja tot ceea ce am căutat!”

.

Căile familiare de a procesa lumea nu mai sunt simțite potrivite, pentru că noua stare de conștiință rezonează diferit. Procesul evoluției face ca persoana inconștientă să se simtă pierdută și chiar panicată (habar nu are ce se întâmplă), în timp ce fundația sa confortabilă, dar iluzorie, începe să se dizolve.

.

Pe măsură ce omul devine pregătit pentru noi niveluri ale conștientizării, evoluția spirituală este preluată de către Sinele Mai Înalt. Dacă nu este conștient, sau măcar interesat de dezvoltarea spirituală, individul poate experimenta o mare confuzie, frici și supărare, pe măsură ce încep experiențele necesare creșterii spirituale.

.

Soluțiile pentru lumea trei dimensională au fost perfecte și necesare pentru acea conștiință 3D, dar, pentru că atât de mulți ați trecut dincolo de starea de conștiință trei dimensională, soluțiile din trecut nu mai rezonează cu voi acum. Soluțiile construite dintr-o temelie a Adevărului (Divin=vindecare) se schimbă și se deschid în forme mai bune și mai înalte de expresie, iar cele bazate pe dualitate și separare (război) se vor dizolva pur și simplu, pentru că nu va mai exista energia care să le susțină.

.

Momentul vostru este acum! Dacă sentimentele de a vă fi pierdut au constituit sau constituie experiența voastră, să știți că nu vă pierdeți calea, nu înnebuniți și nici nu regresați spiritual! Fiecare nivel evolutiv al conștiinței atins este al vostru pentru totdeauna – nu puteți niciodată regresa la o stare de conștiință mai veche!

.

Asta nu înseamnă să luați o poziție rigidă în Adevărul Absolut, și nici ca cei care pretind a avea o stare de conștiință mai înaltă, stare pe care nu au atins-o încă! Trăiți din cea mai înaltă stare de conștientizare care va începe să se manifeste ca noi adevăruri, trăiți din conștientizarea cea mai profundă!

.

Calea începe cu căutarea intelectuală a adevărului, urmată de acceptarea și practicarea adevărului chiar și în cele mai simple activități zilnice. Tentația este de a menține ce a funcționat în trecut. Adevărul trebuie să treacă de la cunoașterea intelectuală la starea de conștiință vie, conștiința care respiră cu Sursa, trăind în recunoașterea Unimii. Singurul învățător adevărat este în voi și înțelegerea acestui lucru se va manifesta în afară sub forma apariției unui învățător, a unui curs, cartea sau calea potrivită pentru voi. Acesta este motivul pentru care este important să aveți încredere în intuiția voastră.

.

Momentul vostru este acum! Pe măsură ce învățați să trăiți în recunoașterea Unimii și completitudinii voastre, veți începe în curând să experimentați o sincronicitate în evenimente, idei și soluții novatoare, și veți avea o nouă claritate și pace a minții care se păstrează de la cele mai simple activități zilnice la cele mai profunde probleme care au nevoie de soluții.

.

Analizarea și încercarea de a-l înțelege pe Dumnezeu-Sursa cu mintea umană este o activitate trei dimensională inutilă, pentru că mintea umană, pur și simplu, nu o poate face. SURSA nu știe nimic despre mai mare sau mai mic, ea doar ESTE – este completă și întreagă în fiecare moment! 

.

Mintea este o cale de conștientizare capabilă să aducă la suprafață numai ceea ce există deja plutind în conștiința universală consensuală, până când individul evoluează și mintea sa este capabilă să acceseze conținuturile Conștiinței Divine. Din această sursă, Mintea (mintea umana, unita cu mintea divina) este capabilă să aducă la suprafață adevăruri mai profunde, idei noi, informații, precum și fapte încă necunoscute. Aceasta este sursa din care marii artiști, muzicienii și oamenii de știință beau.

.

O minte umană va trage ceea ce este cunoscut sau poate fi ușor accesat, acesta fiind motivul pentru care indivizii se regăsesc de multe ori întorcându-se la obiceiuri și credințe vechi în momentele de stres. Mintea, pur și simplu, prezintă ce a fost programată să prezinte. Exprimați iubire și recunoștință față de mintea voastră nouă, pentru că este un instrument perfect de conștientizare, instrument care nu vă va mai mustra pentru faptul că ați alunecat iar în vechile obiceiuri! Acest lucru îi va da o putere pe care nu o are. Alunecările vor fi din ce în ce mai rare, pe măsură ce vă redirecționați, vă reprogramați în mod iubitor mintea cu Adevărul Divin.

.

Momentul vostru este acum! Niciodată să nu vă pedepsiți pe voi înșivă emoțional pentru gândurile care pot răsări sau plutesc în derivă prin mintea voastră pe parcursul zilei! Gândurile, conceptele și credințele nu sunt niciodată ale voastre, până când nu le acceptați ca fiind ale voastre! Ele sunt energie impersonală. Plutesc, de jur împrejur, în Conștiința Universală a lumii. Cu toate acestea, programarea personală și experiențele de viață trecute pot atrage tipuri specifice de gânduri și credințe (pentru că energia se aliniază cu orice energie asemănătoare).

.

De exemplu, o persoană care a experimentat timp de multe vieți implicarea în probleme de sănătate și boală, este mult mai deschisă (receptivă) la sugestiile impersonale, dar universale, care au de-a face cu sănătate, versus boală. Dacă persoana îmbrățișează aceste sugestii, probabil că va experimenta o viață cu probleme de sănătate și boală, reale sau imaginate. Nu există conștiință neexprimată! Voi creați cu fiecare gând pe care îl gândiți și fiecare credință pe care o dețineți!

.

Momentul vostru este acum! Voi, oamenii, ați atins nivelul spiritual de a vă da seama cine și ce sunteți, și de fapt să începeți să trăiți asta. Sunt unii care refuză încă să treacă dincolo de sistemul învechit pe care îl cunosc și îl iubesc, în credința că lumea pe care o văd cu proprii lor ochi este reală și nu poate sau nu trebuie să se schimbe. Liberul arbitru vă îngăduie tuturor să evoluati în ritmul propriu, dar acum este momentul potrivit pentru toată lumea.

.

Trebuie să lăsați în urmă orice dependență depășită, orice tradiție, ritual sau obiect care v-a ajutat în trecut! Acest lucru nu înseamnă că nu puteți iubi cristalele, că nu puteți avea cristale sau să lucrați cu ele, sau că niciodată nu mai trebuie să mergeți la vreun curs, sau să citiți vreo carte de care vă simțiți atrași! Înseamnă că acum sunteți pregătiți să dați drumul credinței că voi aveți nevoie sau depindeți de ceva sau cineva din afara voastră! Asta înseamnă să trăiți din centrul vostru (Iubirea), din acel loc liniștit de plenitudine care este prezent deja în interiorul vostru!

.

În timp ce sunteți martori la haosul și durerea care se desfășoară în lumea voastră în acest moment, amintiți-vă că fiecare suflet alege înainte de încarnare acele experiențe care îi sunt necesare pentru propria sa învățare și evoluție. Unii preaiubiți experimentează chiar acum lecții foarte dificile, dar necesare. Alții care se confruntă cu aceleași situații au ales aceste experiențe dificile în scopul de a susține evoluția omenirii ca întreg.

.

Momentul vostru este acum! Totul se desfășoară conform Planului Divin, nu există accidente! Evoluția nu se oprește niciodată și nici nu stagnează, este o călătorie continuă. Considerați-vă a fi privilegiați în a fi parte din nașterea noii conștiințe. Gaia se  înalță și o va face cu sau fără ajutorul vostru!

.

Dragilor, Conștiința Divină este singura realitate, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi singura realitate și singura putere! Cei mulți care sunt pregătiți dar nu doresc învață acest lucru pe calea grea.

.

În ciuda aparențelor cu care vă confruntați la nivel personal sau global, să nu uitați niciodată că voi și toți ceilalți sunteți perfecți și întotdeauna ați fost perfecți, întregi, compleți, și că nu puteți niciodată muri! Acesta a fost scopul fiecărei vieți și ați ajuns să îl realizați acum. Momentul vostru este acum!

.

Noi suntem Grupul Arcturian!
Marilyn Raffaele,  Sursa

.

Traducere Monica Poka, 8/28/16
Publicat de Monica Poka,  https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

.

Prelucrare Paraschiva

 

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro