img
October 3, 2018

FIȚI LUMINA care luminează!

.

om_fire_lumina .

.

.

.

.

.

.

.

.

– Plimbați-vă în puterea voastră și aveți încredere deplină –
Sanat Kumara, prin Jenny Schiltz

 

Sanat Kumara: Vrem să vă vorbim astăzi despre ceea ce se întâmplă în lumea voastră. Mulți dintre voi simțiți fluxul energiilor care vă împing și vă trag în direcții pe care nu le-ați anticipat vreodată.

În timp ce s-ar putea să vă simțiți în tranziție în viața voastră personală, la fel este modelată și arena politică, financiară și socială. Faptul că nu vă cunoașteți viitorul, fie personal, fie la nivel de lume, poate crea multă neliniște și frică. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că totul se întâmplă așa cum este necesar să se întâmple pentru creșterea sufletului. În fiecare moment aveți o alegere, puteți să vă angajați în frica, îngrijorarea și neliniștea pe care le simțiți, sau, pur și simplu, să le observați și să le lăsați să treacă, știind că totul este bine. Aceasta este alegerea voastră și este una asupra căreia vă cerem să reflectați. Pentru că acestea sunt alegerile care vă determină cursul și ușurința cu care treceți prin schimbările care vă ies în cale.

Când cineva nu are pe deplin încredere în aspectul său cel mai înalt, schimbarea poate fi văzută ca negativă și nedorită. Înțelegem asta, dar întrebați înainte de a lăsa ca astfel de gânduri să vă domine frecvența pe care o dețineți și conectați-vă la ghidarea voastră interioară.

Deschideți-vă inima și vedeți care gânduri vin din mintea voastră joasă, cea înrădăcinată în supraviețuire, și care sunt din mintea voastră înaltă, ghidarea voastră Divină. Cum se simt fiecare dintre ele în corpul vostru? În inima voastră? Stați și întrebați-vă de ce să alegeți și să întrețineți frica, să-i dați viață și formă în realitatea voastră!!?

Înțelegeți că atunci când îi permiteți minții voastre să rătăcească în scenarii care chiar vă schimbă frecvența acest lucru va schimba și rezultatul pe care îl obțineți!

Este treaba voastră să vă aduceți înapoi în momentul prezent astfel încât să puteți vedea că sunteți încă în călătoria sufletului și că totul se petrece pentru creșterea sufletului vostru!

Este responsabilitatea voastră să vă monitorizați propriile voastre gânduri și reacții și este, de asemenea, responsabilitatea voastră să nu hrăniți frica colectivă!

Multe se întâmplă, iar pe planeta voastră dezinformarea este foarte răspândită. Dacă informația creează frică în voi, este responsabilitatea voastră să nu-i dați și mai multă energie.

Înainte de a împărtăși cu alții informațiile peste care dați, folosiți-vă discernământul și împărtășiți numai ceea ce vă sună a adevăr în inima voastră.

Acest lucru este important mai ales în mass-media, de unde se informează cei care abia acum încep să se trezească. Mulți dintre voi, cei care v-ați trezit, ați trecut printr-o frică și tristețe profunde atunci când ați început să înțelegeți înșelăciunile care au loc pe planeta voastră. În timp ce acestea au fost necesare pentru creșterea voastră, nu este necesar ca toți cei care se trezesc să urmeze aceeași cale. Înțelegeți că trezirea nu are legătură cu descoperirea celor mai profunde adevăruri ale lumii așa cum voi o percepeți, ci cu cele mai profunde adevăruri din voi înșivă.

Fiecăruia dintre voi, cei care sunteți treziți, vi se cere să vă ghidați frații și surorile înapoi la sufletele lor, să fiți Lumina care luminează. Acest lucru poate fi făcut prin a le arăta puterea lor, divinitatea lor, nu limitările lor!

Când omul fuzionează cu sufletul său (Sinele Înalt), i se arată că el este cel care își controlează vibrația, frecvența și manifestarea corespondentă fiecărei frecvențe. Este momentul ca voi nu doar să stăpâniți acest lucru, umblând și creând din puterea centrată a inimii voastre, ci și să-i ghidați pe alții să facă același lucru.

Când cineva se plânge de condițiile și emoțiile sale unei alte persoane, unui grup sau unei entități, acea persoană își dă puterea și, în loc să îmbrățișeze Iubirea, îmbrățișează victimizarea și furia.

Acceptați schimbările care au loc, știind că în fiecare clipă sunteți susținuți, ghidați și iubiți! Celor care citiți acest mesaj, vă cerem să pășiți în puterea voastră și să alegeți, acum și în fiecare moment, să nu-i îngăduiți sub nicio formă fricii să vă schimbe frecvența!

Jenny: În acest sfârșit de săptămână am avut multe frici care au ieșit la suprafață, unora le-am dat drumul cu ușurință, altora le-am dat voie să crească în mintea mea până în momentul în care am fost capabilă să fac un pas în spate și să mă întreb ce le-a adus la suprafață. M-am consultat cu unii dintre maeștri și ei mi-au explicat că omenirea a fost scanată, ca întreg, pentru a vedea cât de multă frică mai este prezentă, câtă rezistență mai opunem creșterii, cât de pregătiți suntem pentru totala dezvăluire. Rezultatul arată că frica este încă foarte înrădăcinată în conștiința colectivă. Acesta este motivul pentru care ni se cere să ne examinăm fricile și reacțiile noastre la ele și să-i ghidăm pe alții să iasă din frică.

Am observat că fricile mele personale au fost oglindite în articolele postate pe Facebook. Acest lucru mi-a oferit oportunitatea de a vedea unde mai am probleme în mine, în a avea încredere deplină în cel mai înalt aspect al meu, adevăratul meu suflet/sine. Acest lucru mi-a arătat unde mai rulau vechile programări. Am ales să le schimb în mod activ, în loc să le dau voie să se înrădăcineze în programarea actuală.

Acesta este un proces și, ca orice proces, durează, este nevoie să avem răbdare cu noi înșine și cu alții. Pe măsură ce lucrăm în mod activ la observarea gândurilor și a fricilor noastre, eliberându-le, îi îngăduim Ghidării Divine să-și facă simțită prezența. Și, așa cum face întotdeauna, Divinul vine cu ghidare și susținere în multe forme.

Soțul meu și cu mine ne-am dus să vedem filmul ”Inima Mării”, la Teatrul Dolari. Era o poveste despre Moby Dick și industria vânătorii de balene. La sfârșitul filmului a fost făcută mențiunea că a fost găsit ulei în solul Pennsylvaniei. Mențiunea a exprimat speranța că acest lucru va pune capăt vânătorii de balene pentru ulei. Au adus mai aproape schimbarea cu speranță și bucurie. Cu toate acestea, sunt sigură că au mai existat multe persoane cărora le-a fost frică, s-au temut că această schimbare îi va afecta financiar și le va amenința însăși existența. Au existat, probabil, grupuri care au făcut tot ce au putut pentru a suprima sau demoniza tehnologia. Nu este foarte diferit de ceea ce se petrece astăzi cu suprimarea energiei libere și a tehnologiilor de mediu bazate pe sunet. Schimbarea este un proces! De noi depinde să îmbrățișăm toate schimbările, chiar și în timpul tranzițiilor dificile, și să avem încredere în Sine (ȘTIM asta în inima noastră!) că totul se întâmplă pentru binele nostru cel mai înalt. Dacă facem acest lucru ne menținem frecvența înaltă și influențăm pozitiv totul în jurul nostru.

M-am trezit azi dimineață întorcându-mă în corpul meu cu o incredibilă claritate despre lecțiile din acea noapte. Cum acest lucru nu se întâmplă foarte des, am știut că acestea erau informații care era nevoie să fie înțelese și împărtășite pe scară largă.

Chakrele noastre sunt literalmente calea noastră de acces către dimensiunile mai înalte. Gândiți-vă la ele ca la o scală radio, fiecare potrivindu-și postul la o anumită poziție bazându-se pe gândurile noastre. Asta înseamnă că aveți în orice moment puterea de a vă muta frecvența din ce în ce mai sus. Frecvența/dimensiunea în care ne aflăm în orice moment nu este stagnantă, noi ne aflăm într-o continuă mișcare și schimbare.

Fără nicio îndoială, gândurile, credințele și tiparele noastre sunt reflectate în chakrele noastre și acest lucru determină realitatea sau dimensiunea în care ne aflăm.

Când chakrele voastre sunt aliniate, deschise și echilibrate, vă conectați toate posturile (chakrele) la cea mai înaltă frecvență pe care o puteți menține în acest Acum.

Frica pentru siguranța noastră, pentru securitate și finanțe ne împiedică să ne deschidem pe deplin chakra rădăcină (C1). Când ne uităm la evenimentele care au loc în lume, putem vedea cât de multe din ceea ce ne înconjoară sunt proiectate ca să ne păstreze această chakră într-o funcționare necorespunzătoare.

Neaccesarea puterilor noastre creatoare, neonorarea divinității noastre și credințele noastre în ceea ce privește sexualitatea au impact asupra chakrei noastre sacrale (C2).

Chakra plexului solar (C3) se dezechilibrează atunci când avem nesiguranțe profunde, o lipsă de iubire de sine și frică în ceea ce privește pășirea în puterea noastră personală.

Acestea sunt chakrele de jos, cele care, este nevoie, să fie active, pe măsură ce facem această călătorie.

Chakra inimii (C4) este locul în care ne păstrăm durerea, mâhnirea și durerea profundă a copilăriei. Pe măsură ce dăm drumul acestor emoții și învățăm să avem încredere în inima noastră, această chakră se deschide mai mult decât am fi crezut vreodată că ar fi posibil.

Chakra gâtului (C5) este o problemă pentru mulți aflați pe această cale, deoarece aici este locul unde ne ținem profunda frică de a ne spune adevărul și de a păși în puterea noastră.

Cel de-al treilea ochi (C6) și chakra coroană (C7) trec prin transformări majore, datorită codurilor de lumină care intră și datorită deschiderii noastre spirituale.

În urma acestui proces, glanda pineală se va alungi și va deveni mult mai senzitivă, iar chakra coroană se deschide larg, creând o pâlnie prin care să curgă informațiile. Când acest lucru se întâmplă, noi trebuie să eliberăm toate fricile, mai ales lipsa încrederii în profunda noastră divinitate (intuiție) și fricile că nu suntem pe „calea cea bună”. Trebuie să ne dăm voie să ne conectăm la Sursa (la Univers, la Nucleul Galactic)! Există literalmente sute de chakre care creează un canal de la Sursă la noi. Aceasta este o prezentare generală a celor 7 chakre și a ceea ce le influențează. Pe măsură ce creștem se activează sistemul nostru de 12 chakre. Nu vă pierdeți în detalii, doar să știți că există un frumos canal de chakre care vă conectează cu Sursa și prin care curge energia. Când toate chakrele sunt deschise, curățate și aliniate, veți fi în stare să fiți în cea mai înaltă frecvență posibilă pe care o puteți deține.

.

.

Încercați următorul exercițiu pentru a vă aduce în aliniere!

Relaxați-vă corpul, începeți să respirați profund, reținându-vă respirația pentru câteva secunde la vârf. Când vă simțiți corpul afundându-se în sine, neliniștile dispărând, spuneți următoarele:

Cer ca toate chakrele mele să se deschidă, să se curețe și să se alinieze cu cel mai înalt aspect al meu!

Vizualizați o linie de chakre coborând de la Sursă spre voi, începând să lumineze pe măsură ce sunt energizate și activate formând un canal ce duce direct în chakra voastră coroană. Nu este nicio problemă dacă nu puteți vizualiza Sursa sau să vedeți de unde încep, vedeți doar cahkrele coborând spre voi, strălucitoare ca luminile de pe o pistă de aterizare.

În momentul în care lumina ajunge la chakra voastră coroană, vedeți-o deschizând și curățând fiecare chakră din corpul vostru. Simțiți-o rotindu-se și conectându-se la chakra de deasupra și de dedesubt. Simțiți energia Sursei curgând prin voi! Vedeți-o cum trece prin toate chakrele voastre, în jos în pământ, conectându-vă la tot, și în sus și în jos!

Simțiți bucuria care curge prin voi în timp ce vă eliberați și curățați chakrele, creând un canal prin care lumina să poată curge! 

De fiecare dată când vă curățați, vă echilibrați și vă aliniați chakrele, voi creați un canal prin care informația poate curge. Vă familiarizați cu sentimentul de deschidere totală, claritate, bucurie și unime. Cu cât mai des faceți acest lucru, cu atât mai repede veți simți atunci când lucrurile sunt ”în neregulă” cu chakrele voastre. Și când acest lucru se întâmplă (și se va întâmpla, aveți răbdare cu voi înșivă!), observați ce se întâmplă: în gândurile voastre, observați evenimentele din jurul vostru și modul în care corpul vostru se simte. Aceasta este oportunitatea voastră de a lucra la schimbarea tiparelor de gândire care creează dezechilibrul!

Simțiți care chakră este ieșită din echilibru. Respirati calm, profund, și permiteți  Energiei Divine să vă umple! Chemați-vă Sinele Înalt! Inspirați Lumina! Inspirați Iubirea! Simțiți cum sunteți în rezonanță! Expirați Iubirea!  Chemați Focul Violet! Permiteți! Simțiți!

Puneți-vă mâinile deasupra chakrei și cereți-le îngerilor să vă ajute să curățați, să deschideți și să aliniați acea chakră. Permiteți! Simțiți!

Întreținerea chakrelor vă va ajuta să vă aliniați astfel încât să puteți accesa dimensiunile mai înalte, să mențineți frecvențele mai înalte până când acest lucru devine ceva natural. Mergeți înainte și faceți din viața voastră o capodoperă a bucuriei! Instrumentele vă sunt date, puterea vă este dată și tot ajutorul și călăuzirea de care puteți avea nevoie vă sunt la îndemână.

 

Multă iubire și binecuvântări tuturor!

 

Jenny Schiltz,  link catre articolul original

 

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka, http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro