img
October 3, 2018

Faceți-vă timp pentru voi înșivă!

.

bunicuta_pe_trotineta .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vă sunt arătate zone în care este nevoie de Iubire – Quan Yin –prin Jenny Schiltz

 

Quan Yin: Salutări! Suntem în măsură să vă spunem că progrese enorme sunt făcute în toți cei care s-au trezit și se trezesc. Pentru unii, acest lucru va veni ca o surpriză, pentru că se simt ca și cum ar fi într-o călătorie fără de sfârșit, care doar crește în intensitate. Am vrea să înțelegeți că din perspectiva noastră, noi suntem în măsură să vedem cum această energie a adus foarte multe la suprafață pentru vindecare, îngăduind ca unele aspecte ale voastre să fie pur și simplu lăsate în urmă, dacă așa alegeți! Mulți dintre voi simt că s-au întors unde au fost cândva. Ei trebuie să înțeleagă că acest lucru este așa pentru a avea posibilitatea de a alege diferit, de a crea o nouă cale pentru ei înșiși. 

În aceste momente multe se petrec și în visele voastre. S-ar putea să vă fie arătate posibilități în viața voastră, domeniile care să fie abordate și, cel mai important, s-ar putea să lucrați la vindecarea vieților trecute. Dacă vă treziți și nu vă amintiți visele, acesta nu este un motiv de îngrijorare, în unele cazuri se întâmplă așa pentru propria voastră protecție, ca să nu aduceți trauma experimentată în realitatea voastră 4D.

Pentru cei care sunt pregătiți, viețile trecute foarte importante sunt aduse la suprafață, vieți pe care cineva le-ar putea considera întunecate sau chiar opuse Sufletului vostru. Înțelegeți că toți ați avut vieți de ambele feluri, ați avut vieți pline de bucurie și lumină, și ați avut și vieți pline de întuneric. Ambele sunt valoroase pentru creșterea Sufletului. Cum o puteți aprecia pe una dacă nu o aveți pe cealaltă drept contrast? Cu toate acestea, cea mai importantă lecție pe care o aveți de înțeles este că voi sunteți totul: lumină, întuneric și în-între ele. Nu există nicio judecată pentru acele vieți, deoarece ele v-au permis să creșteți și să deveniți sufletul ascendent care sunteți astăzi.

Mulți dintre voi atunci când s-au confruntat cu viața lor mai întunecată au intrat în ura de sine sau în autoincriminare. Chiar și cei care nu sunt conștienți de ceea ce li s-a arătat au descoperit că autoaprecierea și stima de sine au avut de suferit.

Mulți experimentați îndoieli intense datorită acestor probleme care revin din nou la suprafață. Înțelegeți că scopul nu este ca voi să vedeți ceea ce vă lipsește, ci să vă iubiți și să vă iertați toate aspectele. Scopul lor este ca voi să vedeți cum dualitatea v-a servit și v-a permis să experimentați atât de multe.  

În timp ce lucrați la a vă ierta pe voi înșivă și ajungeți să înțelegeți că voi, ca Suflet, nu sunteți nici lumină și nici întuneric, vă veți găsi echilibrul interior. Pe măsură ce lăsați în urmă judecarea dualității în voi înșivă, veți fi în stare să lăsați în urmă și punctele de vedere pe care încă le mai dețineți în judecarea semenilor voștri.

Când veți înțelege că și cele mai strălucitoare suflete au experimentat vieți de întuneric și că acelea le-au făcut doar să strălucească și mai puternic, veți putea în sfârșit să iertați cu adevărat.

Prin înțelegerea faptului că nu este nevoie ca dualitatea să existe, veți fi în stare să creați noi sisteme, noi moduri de a fi,  care sunt iubitoare și lipsite de judecată, pentru cei care nu înțeleg nevoia de schimbare în acest moment.

Veți fi în stare să creați noi căi în voi înșivă și în lumea din jurul vostru, nu dintr-un spațiu de lumină, ci dintr-o stare/spațiu de iubire. Când creați din această vibrație, de iubire, lucrarea îi va atrage pe mulți, îi va ajuta pe mulți să se deschidă și să înceapă să-și exploreze propriul Suflet. Niciodată înainte n-a fost iubirea de sine și a tuturor aspectelor voastre, lumină și întuneric, mai importantă ca acum.

Atât de mulți dintre voi ieșiți din coconul vostru, mai puternici și pregătiți să creați realitatea pe care vi-o doriți, chiar dacă direcția este încă neclară. Asta este minunat și suntem atât de emoționați să vedem ceea ce veți crea, dar vă îndemnăm să vă asigurați că lăsați în urma voastră toate judecățile legate de ceilalți, inclusiv a celor pe care îi considerați întunecați! Pentru ca viziunile voastre pentru viitor și creațiile voastre să-și atingă pe deplin potențialul, ele trebuie să fie centrate din inima voastră, centrul care nu mai deține dualitate!

De asemenea, este un moment important să vă conectați cu sufletele asemănătoare vouă. Mulți dintre voi ați fost în izolare, cu excepția conexiunilor voastre prin intermediul Internetului. Mulți sunt treziți și mai mulți se trezesc în fiecare zi, nu mai este nevoie să vă simțiți atât de singuri. Găsiți grupuri sau creați-vă unul propriu care să vă permită să vă conectați fizic, social și spiritual! Pe măsură ce fiecare dintre voi apare mai puternic și mai capabil să stea în adevărul său, veți descoperi acest lucru mult amplificat atunci când veți începe să vă conectați cu alții. Unora acest lucru li se poate părea înfricoșător, dar dați-i drumul, deoarece aceasta este o programare veche care nu-și are loc în viitorul vostru! Îngăduiți-vă să vă conectați, îngăduiți-vă să visați și să vă construiți viitorul pe care-l doriți, fără frică!

Jenny Schiltz: Mi-a fost arătată recent o viață trecută pe care am avut-o și care ar putea fi considerată întunecată. Meditam, când am fost trasă într-o încăpere în care priveam un grup de oameni care manipulau rețelele energetice. Nu am înțeles de ce îmi este arătat acest lucru și am fost complet șocată să decopăr că eu eram unul dintre manipulatori. Am înțeles că în propriul lor mod pervers ei au crezut că ajută, totul era ”pentru binele cel mai înalt”, dar ceea ce făceau era că manipulau liberul arbitru al celorlalti. Am fost întristată, confuză și puțin speriată.

Ghizii mi-au împărtășit că era nevoie ca eu să văd acest lucru ca să pot ierta această parte a mea. Asta mi-a arătat de ce am ezitat să intru în puterea mea, să-mi asum cu adevărat vrednicia. Adânc în mine mi-era frică să intru în puterea mea personală, care include și ghidarea altora ca să și-o găsească pe a lor, mi-era frică de faptul că aș fi putut manipula din nou liberul arbitru al altora. Acest adevăr a fost o revelație pentru mine și multe din viața mea de până acum, cum ar fi vorbitul cu mine (nu de tipul bun),  au început să aibă un sens. Ghizii m-au asigurat că mi-am învățat bine lecția în acea viață și că aceea a fost o greșeală pe care nu o voi mai repeta, atât timp cât rămân centrată în inimă!

Mi-au trebuit câteva zile ca să mă împac cu acest lucru, iar cuvintele lui Quan Yin parcă ar fi fost chiar pentru mine. Este momentul să mă iubesc total pe mine însămi, fără nicio judecată, și făcând acest lucru pot da și lumii această iubire!

Vorbind cu un prieten despre ciclurile recurente, mi-am adus aminte de cât de mulți dintre noi se confruntă cu situațiile care reapar. Este o oportunitate să trecem prin evenimente fără frică și să ne examinăm în același timp emoțiile care au fost create și de cât de mult timp le-am purtat în corpul nostru. Am avut în ultimele opt săptămâni reapariții de probleme care au adus la suprafață multe emoții care proveneau de la cele trei operații pe care le-am avut la spate și o vară petrecută într-o casă de convalescență. A fost suficient să mă duc înapoi la medicul specialist și să-mi fac un RMN. Testele au arătat că am avut de fapt o scurgere de lichid cerebral, dar aceasta a fost astupată și oprită. Am fost șocată că spatele meu a făcut acest lucru din nou, așa cum a făcut-o în 2010, 2013 și acum, în 2016. Ce tipar! Totuși, de această dată n-am intrat în frică. Am fost mai mult în modul observare și mi-am ascultat corpul și m-am odihnit.

Tiparul meu era de a-mi ignora total corpul și de a trage, și trage de parcă aș fi avut de dovedit ceva. De data aceasta, am reacționat diferit și rezultatele au fost diferite, corpul s-a vindecat și nu mai este nevoie de nicio intervenție chirurgicală, și sunt în stare să procesez și să dau drumul acelor emoții schiloditoare.

Energia este foarte intensă acum și va continua să se amplifice până după luna plină din 22 Februarie. În această perioadă vor avea loc actualizări ale ADN-ului. Epuizarea și sentimentul de neliniște și copleșire le sunt asociate. Asigurați-vă că vă faceți timp pentru voi înșivă! Beți multă apă, electroliți și potasiu. Corpul vostru se va manifesta ca și cum tocmai ați fi alergat la maraton. Grăsimile sănătoase, cum ar fi uleiul de nucă de cocos și avocado ajută să nu ne simțim de parcă am ”arde” din interior. Vitamina D, fie în mod natural de la Soare, fie în formă lichidă, ne va ajuta la ameliorarea acestei tranziții. Și băile cu sare ne vor ajuta să ne menținem corpul hidratat. Este important să ne ascultăm impulsurile. Dacă simțiți nevoia să dormiți, dormiți! Dacă simțiți nevoia să scrieți, scrieți! Dacă vă simțiți neliniștiți, prinși în capcană și febrili – ieșiți afară! Natura are un mod de a ne echilibra energiile și de a ne da ceea ce avem nevoie, noi trebuie doar să ascultăm. 

Când trecem prin actualizări de ADN, tot ceea ce se află în celulele noastre și nu ne mai servește trebuie curățat. Această eliberare va fi simțită în timpul somnului și/sau în momentele noastre de veghe. Mulți dintre noi curăță vechile contracte și emoțiile din viețile trecute, emoții care au fost păstrate în corpul nostru celular. 

Cum viețile noastre trecute sunt teme pe care le-am experimentat în această viață (dintr-o altă perspectivă), acesta este un moment potrivit să vă uitați la toți cei care se află în viețile voastre și să schimbați locul cu ei. Puteți vedea rolurile și lecțiile din punctul lor de vedere?

Îngăduiți-i inimii voastre să se deschidă complet și iertați, iertați-i pe ei, circumstanțele și, cel mai important, iertați-vă pe voi înșivă. În momentul în care simțiți iertarea în voi, trimiteți recunoștință pentru tot ceea ce Sufletul vostru a învățat din aceste interacțiuni. Pe măsură ce vindecați relațiile în această viață, ajutați la vindecarea vieților în care ați experimentat teme similare (vieți trecute, concomitente).

Tăierea corzilor energetice va fi foarte importantă. Tăiați toate corzile, toate contractele și acordurile care nu vă mai servesc și care trec prin trecutul, prezentul și viitorul vostru! Chemați-l pe Arh. Mihail să vă ajute să faceți acest lucru! El este întotdeauna fericit să ne ajute.

Această energie nouă ne dă un sentiment de împingere, ne dă  o dorință de a strânge cureaua și a răzbi prin această muncă astfel încât să putem umbla pe deplin întrupați și întregi. Este un timp absolut uimitor, pe măsură ce din ce în ce mai multe abilități se deschid și tot mai mulți oameni intră în contact cu nevăzutul. 

Vă trimit tuturor multă iubire și binecuvântări, Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și, cu cea mai profundă iubire, vă mulțumesc!

 

Jenny Schiltz,  link catre articolul original 

 

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

.

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro