img
October 3, 2018

Fiecare alegere este o experiență care asigură creșterea sufletului

.

cine_i_acasa .

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

Sananda – Frăția Albă Galactică – prin Jenny Schiltz, cu titlul:
Fuziunea cu cel mai înalt aspect al vostru

.

Sananda: Venim astăzi spre voi cu o informație importantă în ceea ce privește acest proces ce are loc și la nivel energetic. Acumularea energiilor împinge fiecare persoană să-și ridice vibrația și să fuzioneze mai deplin cu sursa sufletului său – Sinele său Mai Înalt. Tot ce nu este în aliniere cu acest sine, sinele autentic, trebuie să plece. Sinele Mai Înalt este ghidul vostru care vă conduce în acele situații de viață perfecte și exacte ce vă vor duce la punctul „de rupere” iar și iar, doar pentru a avea ocazia de a le transcende.  Capacitatea voastră de a traversa aceste momente este foarte mare acum, dar e necesar să vă amintiți de fiecare dată că aveți în față un punct de alegere. În acele momente de frică, de fiecare dată când vă amintiți că vă este oferită o șansă extraordinară, sunteți eliberați de acele momente de frică. De fiecare dată când nu reușiți să vă amintiți de puterea voastră, vă oferiți o ocazie următoare de a vă aminti de puterea voastră. Înțelegeți? Forța Iubirii din Chakra Inimii voastre este cea care vă accelerează capacitatea de a primi Lumina Mai Înaltă și ajută la a vă expansiona conștiința.

Fiecare ființă de pe Pământ este afectată de această schimbare, dar fiecare într-o măsură diferită. Nimeni nu este lăsat pe dinafară din aceste schimbări energetice, și asta include pământul, tărâmul elemental, plantele și fauna voastră, precum și toate ființele care au fost de acord să ia parte la această incredibilă călătorie de creștere a sufletului. Modul în care fiecare dintre voi este afectat depinde de munca făcută până acum.

În acest moment, mulți dintre cei care erau înainte inconștienți încep să simtă frământările de nemulțumire, doresc mai mult sens și pace în viețile lor. Aceasta este etapa în care omul poate experimenta mari perturbări în viața sa. Pentru unii acestea pot lua forma pierderii locului de muncă, a relocării, a schimbării relațiilor, sau chiar pierderea celor dragi. În timp ce aceste lucruri pot fi dificil de înțeles, schimbările ajută la eliminarea tuturor straturilor vechi, a sistemelor de credință și a personalităților care au fost adoptate în timpul vieții pe Pământ.

Cât de mult va dura această fază de creștere depinde numai de fiecare persoană și de cât de ușor poate să dea drumul la toată rezistența. Unii sunt în stare să audă cele mai mici șoapte ale sufletului și să acționeze (sub impulsul lor), unii s-ar putea să aibă nevoie de mai multă încurajare. Înțelegeți că nu există căi corecte sau greșite pentru ca cineva să se trezească! Fiecare cale, fiecare alegere este o experiență care asigură creșterea sufletului.

Să fii trezit înseamnă, pur și simplu, să fii centrat în inimă în tot ceea ce faci, gândești și spui. Acest lucru vine în niveluri. Ceea ce la început oamenii sunt capabili să mențină doar câteva momente, vor fi în măsură să mențină în fiecare moment, până când va deveni o a doua natură, și apoi devine ne-natural să nu fii în această stare. Acelora dintre voi care sunteți treziți, vă cerem să-i ajutați și să-i conduceți pe frații și surorile voastre, fiind susținători plini de compasiune. Acesta este un moment în care vindecătorii în toate formele vor fi foarte necesari.

Unii au experimentat deja schimbări drastice în multe domenii ale vieții lor și sunt acum pe calea încorporării tuturor aspectelor sufletului lor. Fiecare persoană de pe Pământ are aspecte în tărâmul elemental, în tărâmul angelic și are ghizii săi. Pe măsură ce omul avansează pe această cale, încorporează aspectele fiecărei ființe care l-a ajutat în călătoria sa către sine. Fiecare aspect vă permite să vă amintiți mai mult natura voastră divină și măreția voastră, pe măsură ce vă întoarceți la Sursă.

Pentru unii acest proces este destul de ușor, dar pentru alții este dificil. Depinde de cât de capabil este fiecare să curgă cu schimbările și să dea drumul la tot ce nu este în aliniere cu Sursa, pe măsură ce vă dați seama de scopul complet al sufletului vostru. Identificarea cu un singur aspect nu vă va permite să profitați de întregul potențial a TOT CEEA CE ESTE. Înțelegeți că voi sunteți toate aceste lucruri și totuși niciunul, la fel cum sunteți o persoană, dar toți sunteți UNA.   

Alții își fuzionează aspectele finale ale sufletului lor și făcând acest lucru descoperă că nu mai au un sine mai înalt în afara lor, ci sunt ferm ancorați în el. Aceasta este faza în care persoana devine maestrul care pășește pe Pământ.

Sufletul se va ancora în straturi și va ieși la suprafață din ce în ce mai mult, pe măsură ce omul înțelege și își curăță tiparele și tot ce nu este în echilibru. Fiecare va fi chemat să-și stăpânească propriile sale gânduri și emoții. Acum este timpul în care va fi provocat tot ce a fost înainte crezut a fi adevăr.

Pentru unii, integrarea Sinelui Mai Înalt poate induce anxietate, deoarece trebuie să aibă încredere în tot ceea ce simt, în loc să caute în afara lor. Niciodată încrederea în sine nu a fost atât de importantă pe cât este acum! Acesta este timpul ca sufletele care si-au integrat Sinele Mai Înalt să pășească în rolurile lor de conducători și să ajute la ghidarea căutătorilor pregătiți.

Toate aceste faze pot fi secătuitoare din punct de vedere fizic, în timp ce corpul primește actualizări pentru toate sistemele și eliberează densitatea mentală și fizică nedorită.

Multora actualizările sistemului electric le pot provoca simptome asemănătoare gripei. Este foarte important să vă mențineți hidratați în aceste momente, deoarece un corp bine hidratat este în măsură să facă față mult mai ușor actualizărilor! Somnul, atunci când acesta este cerut, este esențial și el pentru ca aceste schimbări să poată avea loc.

A fost convenit la nivel de suflet de către toată lumea ca toate codurile de lumină care vin pe Pământ să continue să vină și fiecare va ajuta ca totul să se îndrepte către scopul lor destinat.

Suntem foarte mulțumiți de progresele făcute și, asemeni vouă, putem simți construirea impulsului cu multă anticipare.

Jenny: A trebuit să râd când ai spus că unii aud șoapta sufletului și că alții au nevoie de mai multă încurajare. În ultimele săptămâni m-am simțit de parcă aș fi fost într-o revizuire a vieții, văzând unde mă îndeamnă ghizii, ghidându-mă în locuri pe care le-am ignorat multă vreme. A fost ca și cum spiritul mi-ar fi șoptit, apoi a strigat, apoi m-ar fi lovit cu un ciocan, și în cele din urmă cu un baros, până când am strâns din dinți și, pur și simplu, am dat drumul. Pentru mine barosul a arătat ca o intervenție chirurgicală majoră, o vară într-o casă de convalescență, pierderea carierei mele și apoi a fermei. Totuși, pot vedea acum cât de mult am învățat prin fiecare ciclu, cât de multă experiență am câștigat și cum o pot folosi ca să-i ajut pe alții. Și pentru asta sunt recunoscătoare.

Sananda: Vei descoperi că cele mai întortocheate căi oferă cele mai mari lecții și cea mai mare creștere. Pentru că voi, cei chemați să-i ajute pe alții, așa cum mulți dintre voi sunteți, este esențial să experimentați fiecare nivel, fiecare fază foarte profund. Cineva poate să-i ghideze pe alții numai dacă are o perspectivă care să rezoneze în interior cu persoana pe care o ajută.

Mulți sunteți duri cu voi înșivă, simțiți că ați eșuat în multe moduri. Vă cerem să încetați să vă mai vedeți în acest fel, ci mai degrabă să vedeți că ați câștigat înțelegerea mai multor faze și condiții umane și cum să treceți prin ele. Fiecare dintre eșecurile voastre percepute au fost de fapt o experiență pe care ați fost meniți să o aveți și să o depășiți.

Jenny: Mulțumesc, asta este de mare ajutor. Am fost vizitată de curând, într-un vis lucid, de către bunica mea decedată.  Am fost surprinsă deoarece a trecut dincolo doar cu câteva luni în urmă. Mi-a spus că mai dețin o profundă furie, durere și probleme de abandon de când bunicul meu a trecut dincolo, chiar înainte ca eu să fi împlinit 9 ani. Mi-a explicat că ar trebui să văd despre ce este vorba, să recunosc aceste probleme și apoi să le dau drumul. Acestea sunt niște energii profunde, de care nu mi-am dat seama că sunt acolo, și care îmi împiedică întruparea sufletului. Am dat drumul la atât de mult, iar după aceea m-a cuprins o pace adâncă. Mi-a dat impresia că este o situație de tipul „toată lumea pe punte” și că primim ajutor din toate părțile.

Sananda: Da, toată lumea este ghidată și ajutată, cel mai des în timpul visului, de aceea somnul este atât de important în acest moment. El vă permite să integrați energiile, dar și să câștigați o mai mare înțelegere a limitărilor experimentate din perspectiva umană și să le eliberați.

Jenny: Nu toată lumea își amintește visele sau este în stare să vadă sau să audă alte ființe și dimensiuni. Unii simt că sunt lăsați pe dinafară, pentru că ei nu experimentează aceste lucruri.

Sananda: Toată lumea este ajutată, toți la diferite niveluri și la momentul în care este potrivit pentru fiecare suflet. Mulți percep doar o fracțiune din ceea ce se petrece. Frica este cea care îi face să se judece pe ei înșiși și pe alții. Puterea Iubirii, care emană din Chakra Inimii voastre, este cel mai mare vindecător al vostru. Iubirea Necondiționată poate vindeca și rănile și dezechilibrele pe care le-ați acumulat în nenumăratele voastre încarnări. Din perspectiva noastră, călătoria fiecărei persoane este perfectă așa cum este.

Jenny: Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat pe mine. Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cea mai profundă iubire. Fiți binecuvântați cu toții!

 

Jenny Schiltz, link catre articolul original

 

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka, http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

Prelucrare Paraschiva

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro