img
October 3, 2018

Sananda, prin Jenny Schiltz – Trebuie depășită dualitatea!

.

.

Începutul fazei de separare a frecvențelor pe Pământ

.

.

Jenny: Ne aflăm chiar la jumătatea perioadei dintre două eclipse și putem simți că ceva important se schimbă. În Decembrie am spus că, în Martie care vine, frecvențele (3D, 4D, 5D și dincolo de ea) vor începe să se separe. Acum suntem la începutul acestei etape. Ni se arată din ce în ce mai clar cum se simte fiecare dintre aceste frecvențe în interiorul nostru și ni se cere să alegem în care dintre ele vrem să locuim. Suntem „întrebați” din care frecvență dorim să ne creăm realitatea. Tot ce nu va putea funcționa în frecvențele mai înalte ne este arătat, dacă ne facem timp ca pur și simplu să observăm. Observarea necesită să fii prezent în tine însuți și să nu-ți dai voie să fii prins în nebunia lumii exterioare. Ego-ul ar putea părea să devină mai gălăgios în interior, deoarece imploră să nu fie dizolvat, ci mai degrabă integrat cu iubire în ființa noastră. Această energie are o calitate care ne cere să fim calmi și să ascultăm cu adevărat gândurile și credințele interioare. Orice nu se potrivește cu sufletul, cu adevărata noastră natură, se va arăta.

.

Din punct de vedere fizic, foarte mulți sunt provocați. Nu am experimentat simptome fizice atât de intense din 2012 și simt nevoia de a mă retrage din toate situațiile în care simt că energia mea este trasă. Trecem prin schimbări celulare profunde care se înăspresc pe măsură ce ne întrupăm tot mai mult sufletul (care ne schimbă total) și dăm drumul rezistenței interioare. Corpurile au nevoie să se închidă pentru a putea procesa și când am întrebat de ce, am auzit: ”Pentru a menține homeostazia” (proprietatea unui organism de a menține, în limite foarte apropiate, constantele mediului său intern – n.t.). Cu alte cuvinte, ne închidem în timpul acestor actualizări pentru a menține un echilibru în corpurile noastre. Dacă nu onorăm această nevoie de odihnă, de a sta în liniște, s-ar putea să ne simțim chiar bolnavi. Ceea ce se petrece ne solicită și ultima picătură de energie pe care o avem pentru a menține echilibrul în mintea, corpul și spiritul nostru. Este nevoie de orice truc pe care l-am învățat de-a lungul anilor pentru a rămâne prezenți și cu inima deschisă.

.

Am avut astăzi o conversație cu Sananda pentru a obține o mai mare clarificare în ceea ce privește separarea frecvențelor. Sper ca această discuție să aducă mai multă lumină.

.

Jenny: Poți să-mi spui mai multe despre ce se întâmplă chiar acum pe Pământ?

Sananda: Da, sunteți în perioada premergătoare, perioada în care fiecare trebuie să aleagă care este frecvența sa interioară care predomină.

.

Jenny: Când spui frecvență, este același lucru cu dimensiune?

Sananda: Da, dar fiecare dimensiune are milioane de frecvențe. Fiecare cu propria ei nuanță, propria ei semnătură.

.

Jenny: Când spui asta îmi vine în minte cadranul unui radio. Noi suntem cei care trebuie să ne acordăm la frecvență și noi trebuie să ne întindem antenele pentru a prinde posturile mai înalte.

Sananda: Da, aste este o analogie bună. Ce vor descoperi cei care o fac este că pe măsură ce-și extind gama în frecvențele mai înalte, cele joase nu le mai sunt accesibile.

.

Jenny: S-a spus că Dimensiunea 3D s-a prăbușit. Este adevărat acest lucru?

Sananda: Fundația care ține acest frecvențe în manifestare în interiorul matricei s-a prăbușit, totuși indivizii mai pot fi atașați la aceste frecvențe în forma lor personală.

.

Jenny: Poți să-mi explici mai multe despre asta?

Sananda: Tiparul distinctiv al dimensiunilor 3D și 4D este dualitatea. Ori de câte ori cineva își permite să cadă în judecată, se atașează singur la aceste frecvențe mai joase.

.

Jenny: Acesta este un concept dur pentru oameni. Am fost învățați să vedem bine versus rău, corect versus greșit, republican versus democrat, etc.

Sananda: Da, acesta este motivul pentru care este atât de greu pentru oameni să treacă dincolo de aceste concepte, dar este necesar pentru mersul înainte al sufletului. Noi cerem ca fiecare persoană să examineze ce i s-a spus, cu ce versiune a realității a fost alimentat și să vadă unde nu este în deplină aliniere cu sufletul. Mulți vor descoperi că adevărul nu poate fi discernut. Cu această înțelegere vor putea apoi să se detașeze de credințele care nu sunt deținute prin experiența personală. Este un mare disconfort când cineva își dă seama că a avut loc o manipulare atât de mare. Unii se vor retrage în lumea lor duală și se vor agăța mai strâns de ea, în timp ce alții vor începe să vadă că numai mergând în interior este găsită Calea Adevărului.

.

Jenny: Acesta este motivul pentru care distorsiunile din lumea noastră par să devină tot mai zgomotoase?

Sananda: Da, în lumea voastră subtilitățile se pierd adeseori, deoarece există o mare distragere a atenției. Prin urmare, ceea ce este incorect, ce este distorsionat, trebuie să devină mai clar, pentru a putea fi auzit peste zgomot.

.

Jenny: Ok, explică-mi, te rog, ce se întâmplă cu frecvențele? Cum este acesta momentul pentru a alege.

Sananda: Toate frecvențele au fost disponibile fiecărei persoane. Ce trebuie să facă omul pentru a se muta în realitatea respectivă este să se alinieze cu frecvența predominantă. Acest lucru este încă valabil, dar, cu toate acestea, va exista o separare care se apropie. În acest moment, persoana poate simți unimea a ceea ce a fost numit Dimensiunea 5D, iar în următorul moment să se simtă pierdută în emoțiile mai joase. Nu vreau să spun că emoțiile de tristețe sau chiar furie nu sunt simțite în frecvențele mai înalte, deoarece sunt. Totuși, modul în care cineva trece prin aceste emoții se schimbă. Nu există învinuire și lovituri distructive. În schimb, când aceste emoții sunt simțite în dimensiunile mai înalte îi permit acelei persoane să vadă ce ajustări este necesar să fie făcute în interior care să afecteze realitatea sa exterioară. Odată cu separarea frecvențelor, cu cât este mai mare decalajul dintre fiecare grupare, va deveni mult mai greu pentru cineva să treacă cu ușurință de la frecvențele mai joase la cele mai înalte.

.

Jenny: Ok, deci cum putem sta mai bine în frecvențe?

Sananda: Înțelegeți că acest proces, deși a început, va avea loc lent, pentru a permite observarea. Trebuie să vă uitați la ce vă este arătat prin emoțiile și interacțiunile voastre. Unde este lipsă de armonie? Unde sunt limitări? Unde vi se arată că informațiile și credințele pe care le lăsați să intre în voi v-au ținut sau vă țin pe loc? Acesta este motivul pentru care unii simt o astfel de discordie interioară. Ei vor descoperi că este aproape imposibil să rămână în limitele realității lor fabricate.

.

Jenny: Deci, din punctul tău de vedere, tot haosul din lumea noastră este un lucru bun?

Sananda: Da, este un lucru foarte bun, deoarece este semnul că oamenii presează asupra lanțurilor somnului. Provocarea este pentru cei care se află în mijlocul trezirii, pentru a-și găsi propriul adevăr și a nu accepta orbește un altul. Calea trezirii duce la descoperirea (de la Sine) că nu trebuie să-și dea niciodată puterea,  pentru că făcând acest lucru nu fac altceva decât să permită o altă formă de somn.

.

Jenny: Ai vreo speranță pentru omenire?

Sananda: Avem o imensă speranță pentru omenire. Sunt mulți care lucrează cu sârguință pentru a vă infuza planeta cu iubire necondiționată. Iubirea necondiționată este chemarea sirenei pentru suflet, nimic nu trezește mai repede pe cineva decât amintirea propriei sale naturi. Este momentul să vă eliberați de rolurile pe care le-ați jucat în această încarnare și în alte încarnări. Este momentul ca fiecare persoană să-și amintească cine a fost înainte de aceste experiențe, dar și să se desfete în noua bogăție dobândită din aceste roluri. Pentru a face acest lucru, trebuie depășită dualitatea.

.

Jenny: Și acesta este motivul pentru care este mai predominantă dualitatea …

Sananda: Exact!

.

Jenny: Mulțumesc pentru timpul acordat!

Sananda: Este plăcerea mea, trebuie să înțelegeți bucuria pe care o simțim privind cât de mulți își rup lanțurile care i-au ținut legați atât de multă vreme.

.

Jenny: Vă mulțumesc tuturor celor care împărtășiți această muncă. Înseamnă mult că atât de mulți rezonează cu mesajele împărtășite aici. Trimit tuturor toată iubirea pe care o putem gestiona în timp ce ne continuăm călătoria spre interior la un nivel cu totul nou.

.

.

Jenny Schiltz, link catre articolul original

.

Traducere Monica Poka, 21 februarie 2017
Publicat de Monica Poka,  https://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

.

Prelucrare Paraschiva

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro