img
October 3, 2018

Iubirea este cheia

.

tanti_vs_soldati .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Mesaj de la Grupul Arcturian, prin Marilyn Raffaele, Martie 2016

 

Grupul Arcturian: dragii noștri, vă vorbim dintr-o stare de iubire și respect față de voi și de munca extraordinară pe care ați luat-o asupra voastră, și pe care acum o manifestați. Observăm și că mulți vă simțiți slăbiți, triști și, ocazional, chiar dezorientați, pe măsură ce începeți să vedeți cu inimile deschise și cu alți ochi, lucru ce vă permite să vă dați seama cât de diferită ar putea fi viața pe Pământ.

Pe perioada inevitabililor ”timpi morți” ai acestei intense călătorii, încercați să evitați alunecarea în negativitate, prin înțelegerea că la nimic din ceea ce sunteți martori nu există nici o lege reală care să îl susțină. Să nu negați niciodată aparențele, ci învățați să vedeți prin ele! Iubiți-i pe toți cei implicați (prin recunoașterea adevăratei lor naturi) și mergeți mai departe! Rezistența la orice îi conferă acelui ceva o putere pe care, de fapt, nu o are.

Am dori să ne întoarcem la subiectul schimbării. Există mulți care îmbrățișează schimbarea pentru lume și pentru alții, dar uită (sau ignoră) schimbarea pentru ei înșiși, fiind în credința că ei sunt deja chiar acolo unde trebuie să fie.

Energiile noi și mai înalte expun tot ceea ce este vechi, dens și încheiat – mai ales erorile înnăscute la multe situatii pe care lumea și indivizii continuă să le mențină ca adevăr și comportament acceptabil. Când o credință lumească, indiferent de cât de larg acceptată ar fi, este recunoscută ca fiind falsă, o persoană trebuie să înceapă apoi să trăiască din această nouă conștientizare, în loc să aleagă să o ignore ca pe un inconvenient la ce a devenit modul său de viață. Acesta este motivul pentru care ”chemările la trezire” este nevoie să aibă loc din când în când. La început, trăirea dintr-o conștientizare nouă poate avea ca rezultat un oarecare conflict interior, precum și exterior.

Schimbările interioare creează în mod automat o separare energetică de cei care sunt acum de o rezonanță diferită. Aceștia sunt de obicei oameni pe care îi cunoașteți bine și adeseori tovarăși care îl cunosc și îl iubesc pe ”vechiul” voi. Pot apărea discordii pentru că voi nu mai sunteți pe ”aceeași gamă energetică” cu anumiți membri din familia voastră, prieteni sau grup organizațional. Asta nu înseamnă să refuzați brusc să mai fiți cu acei oameni pe care i-ați cunoscut și încă îi iubiți. Înseamnă, pur și simplu, că atunci când sunteți cu ei veți descoperi că aveți mai puține în comun și că multe lucruri le vedeți în mod diferit, ceea ce duce adeseori la o scădere treptată a apropierii anterioare.  

Sunt unii care înceracă să se întoarcă la starea de conștiință pe care au depășit-o deja. Acest lucru se întâmplă de multe ori în relațiile romantice unde unul va pretinde că este cel care obișnuia să fie, pentru a-i plăcea celuilalt și a păstra relația funcțională. Acești preaiubiți țin cu disperare la vreo persoană, loc sau lucru și încearcă să recreeze trecutul. Nu puteți să adormiți din nou după ce v-ați trezit. Conștientizarea și iubirea de sine se manifestă ca un nou sentiment de curaj. Curajul de a încerca lucruri noi, indiferent de ceea ce ar putea gândi alții, sau poate curajul de a ieși în cele din urmă dintr-o situație abuzivă despre care ați crezut că reprezenta vreo plată karmică sau vă învăța răbdarea.

A fi spiritual nu a însemnat niciodată să permiteți să fiți tratați în mod abuziv. Învățați să recunoașteți abuzul și să treceți dincolo și de formele obișnuite de abuz de sine. Mulți nu consideră abuzul mental, emoțional și nici pe cel fizic, pe care și-l aplică singuri, a fi de fapt un abuz. Voi sunteți Divinul în formă umană! Ați abuza Divinul?

Iluminarea spirituală obținută pe Pământ nu este pentru pămpălăi. Este nevoie de un mare curaj și tărie să o obțineți, și acesta este motivul pentru care sunteți observați, admirați și iubiți de atât de mulți de pe această parte. Călătoria este dificilă, mai ales la început, pentru că tot ceea ce ați ținut a fi adevărat înainte începe să se dizolve, iar cel trezit se simte ca și cum ”i s-ar fi tras covorul de sub picioare”. Pe măsură ce securitatea întregului sistem de credințe se prăbușește, urmează o perioadă extrem de traumatizantă, de îndoială și frică. Cel trezit este cu piciorul în ambele lumi, cum s-ar spune. Această experiență poate fi intensă și foarte înfricoșătoare, mai ales pentru cineva angajat într-un anumit sistem de credință. Tot ceea ce înainte a fost ținut ca ultim adevăr se prăbușește, dar ea, persoana, nu a dobândit încă suficientă tărie ca o nouă stare de conștiință să fie născută. Pe măsură ce nivelurile mai înalte ale Adevărului devin familiare și nu mai sunt atât de înfricoșătoare, își îmbrățișează noua conștientizare, evoluând într-o stare de conștiință nouă și mai înaltă.

Să știți că evoluția este un proces continuu – experiențele pământești reprezintă treapta cea mai de jos a unei scări foarte înalte și în continuă desfășurare.

Când o persoană este pregătită să evolueze într-o nouă stare de conștiință, acest lucru are loc, fie că-i place, fie că nu. Va primi oportunitate după oportunitate pentru a îmbrățișa adevărul mai înalt pentru care este pregătit și dacă îl ignoră va continua în noile forme până când îl acceptă. ”Și cum rămâne cu liberul arbitru?”, ați putea întreba. Da, liberul arbitru poate interveni și să întârzie procesul, dar scopul întregii experiențe este să vă treziți la cine și ce sunteți voi cu adevărat și acesta este motivul pentru care ați ales să fiți aici. Un exemplu bun este cel în care atunci când un individ este pregătit spiritual să intre într-o relație mai evoluată (alegere versus nevoie), el va experimenta relație după relație care se va încheia de obicei în rănire și confuzie. Individul se compară pe sine cu alții și încearcă să aibă o relație fericită în toate modurile trei dimensionale promovate de societate, fără să-și dea seama că el a evoluat dincolo de aceste concepte!

O inimă frântă și eșecul vor face, de obicei, ca individul să se întoarcă spre interior, unde va începe să înțeleagă că este deja întreg și complet și nu o jumătate dintr-un cuplu, așa cum a fost făcut să creadă. Noua sa conștientizare, a completitudinii sinelui, poate apoi să se manifeste fără nici un efort spre exterior – ca un companion perfect – dacă asta este în continuare alegerea sa. Pentru mulți, completitudinea este pur și simplu libertatea care vine din a nu avea un partener.

Toți care se află acum pe Pământ au dorit să fie aici. Este un puternic timp de evoluție. Pe zi ce trece tot mai mulți se trezesc în timp ce, totodată, Lumina expune o imensă cantitate de durere și discordie. Încercați să nu vă lăsați descurajați de ce observați în lume, ci recunoașteți-o drept ceea ce este – energia densă, îndelung ascunsă, a conflictelor și experiențelor de sute de secole, energia care este nevoie să fie curățată.

Trimiteți și vedeți mereu prezentă Lumina oriunde și ori de câte ori observați discordie, fără să-i opuneți rezistență sau să credeți că aceasta ar fi realitatea, pentru că dimensiunea a treia este o dimensiune a iluziei – aparențe exterioare care reflectă conștiința ne-trezită a majorității, conștiință bazată pe credința în dualitate și separare.

NU lumea este iluzia, ci modul în care aceasta este percepută, potrivit stării de conștiință a cuiva, este iluzia!

Este ca și cum ați privi lumea printr-o fereastră murdară. Fiecare nouă conștientizare a Adevărului șterge puțin din murdărie. Treaba voastră ca suflete trezite este să vedeți prin aceste aparențe.

În dimensiunea a treia vor exista întotdeauna perechi de contrarii, indiferent de cât de mult ar putea încerca cineva să schimbe aparențele negative în unele pozitive, pentru că ele sunt, pur și simplu, cele două fețe ale aceleiași monede.

Vedeți Lumina în fiecare individ, chiar și atunci când puteți percepe lumină numai cât vârful unui ac de gămălie! Știți că totul este în UNU și a lui UNU, indiferent de felul în care acționează sau de profunzimea lipsei de conștientizare. Această recunoaștere poate provoca de fapt o schimbare în conștiința celorlalți – dacă aceștia sunt receptivi! – fără ca vreun cuvânt să fie spus sau să fie făcut ceva.  

Recunoașteți adevărul despre fiecare persoană care intră în conștientizarea voastră – atât străini, cât și membri de familie sau prieteni.

După cum observați, politicienii din SUA joacă ”regele castelului”, recunoscându-și lumina înnăscută. Acest lucru nu înseamnă să fiți de acord cu ei sau cu caraghioslâcurile lor, ci înseamnă că priviți dintr-o perpectivă mai înaltă. Făcând acest lucru cu fiecare persoană, loc sau eveniment, pe parcursul zilei, vă face un lucrător întru lumină. Vă antrenați inima-minte să interpreteze în moduri noi și o ajutați să acceseze surse de informație mai profunde. O minte ne-iluminată poate să se raporteze numai la ceea ce este prezent deja în conștiința consensuală universală.

Acesta este motivul pentru care visele par a fi atât de bizare uneori. S-ar putea să aveți o experiență sau o lecție spirituală profundă în timp ce dormiți, dar mintea nu este în stare să o conecteze cu cunoașterea disponibilă, așa că face pur și simplu și ea ceva. Are loc o mare curățare în timpul somnului, astfel încât dacă descoperiți că visați ceva în legătură cu o persoană sau un eveniment din nou și din nou, aceasta poate fi o curățare a unei energii de o viață, curățare legată de acea persoană sau experiență.

Perioadele de intensă curățare ce au loc în acest moment pot implica oameni și probleme pe care le-ați crezut demult rezolvate, sau pot apărea brusc unele probleme fizice, emoționale sau mentale cu totul noi în viața voastră. Memoria celulară acumulată de-a lungul a sute de vieți este adeseori o energie la care voi nu vă mai raportați în nici un fel, dar pe care inconștient o mai purtați încă. Orice experiență intensă rămâne în memoria celulară de-a lungul multor vieți, până în momentul în care sunteți suficient de evoluați să o curățați și să o depășiți. Aici vă aflați voi acum. Sunteți pregătiți!

Curățarea, precum și integrarea noii energii vă lasă adeseori cu un sentiment de oboseală, de epuizare. Odihniți-vă când puteți, fără să credeți că ați dat greș în vreun fel, pentru că vi se pare că nu ați face nimic. Adeseori apare sentimentul că nimic nu se întâmplă în timpul procesului de integrare, dar în călătoria spirituală întotdeauna se întâmplă ceva. Acordați-vă mai multe pauze în programul vostru zilnic agitat, fără să simțiți vreo vină pentru asta! Credința care declară odihna sau făcutul a nimic drept lene sunt concepte din vremurile de demult, vremuri în care oamenii care nu munceau din greu nu primeau de mâncare.

Iubiți-vă pe voi înșivă pe deplin, incluzând fiecare parte a corpului vostru fizic – fiecare organ și fiecare funcție, indiferent de cum par lucrurile să fie!

Dați drumul obiceiului învechit pe care atât de mulți îl mai aveți încă, acela de a vă reține iubirea față de sine, până când nu este îndeplinit un anumit criteriu de perfecțiune!

Iubiți-vă emoțiile, indiferent de cât de mult v-ar putea șoca, v-ar putea face să vă simțiți jenați sau irita atunci când își fac apariția!

Iubiți fiecare persoană pe care o vedeți, fiecare animal, fiecare plantă și piatră!

Iubiți tărâmurile device, elementalii, spiritele naturii și pe Gaia însăși, pentru că voi sunteți fiecare dintre ele. Voi sunteți UNA!

Iubirea este rezoluția, este încheierea, este deschiderea! Iubirea este plinătatea tuturor lucrurilor! Iubirea este cheia!

 

 

Cu mare iubire și apreciere, noi suntem Grupul Arcturian!

 

Marilyn Raffaele,  Sursa

 

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,   http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

.

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro