img
October 3, 2018

Permiteți-i inimii să vă ducă la adevărul vostru!

.

bebe_se_ridica .

.

.

.

.

.

.

.

Lady Quan Yin, prin Jenny Schiltz, cu titlul – Are loc o profundă vindecare și integrare –

 

Quan Yin: Salutări! Venim azi la voi cu informații importante în ceea ce privește prezentul, acest Acum. Următoarele câteva luni vor fi de o importanță crucială, nu numai pentru creșterea voastră, ci și pentru planetă ca întreg! Acum, mai mult ca oricând, încrederea în sine și iubirea de sine sunt foarte importante!

În timp ce mulți dintre voi ați sperat că lucrurile se vor liniști după Anul Nou, s-a votat ca această cursă să-și continue cursul său accelerat. Fiecare dintre voi, cei aflați pe această cale, a primit un vot și cel mai înalt aspect al vostru s-a consultat cu voi în timpul visului pentru a primi aprobarea voastră. Înțelegeți că fiecare persoană care fuzionează cu Sufletul său afectează pozitiv sute de persone din jurul său. În timp ce fiecare dintre voi vă creați propria realitate, propria voastră hologramă, voi participați și la holograma colectivă. Cu cât mai multe ființe trezite participă, cu atât mai mult veți vedea lumea și toate ființele sale schimbându-se ca răspuns.

Fluxul de lumină al Conștiinței Divine ce intră în lumea voastră va continua să crească într-un ritm constant. Creșterea fiecăruia este dependentă de cât de pregătiți sunteți să integrați și să folosiți codurile de lumină. Pentru că fiecare dintre voi se află într-un stadiu evolutiv diferit, veți înțelege în grade diferite ce experimentează oricine altcineva. Deci, nu judecați pe nimeni!

Pe măsură ce aceste coduri sapă adânc în sistemul vostru de credințe, pentru a dezrădăcina tot ceea ce nu este în aliniere divină, veți descoperi că vă simțiți destul de epuizați. Foarte mult vă va ajuta faptul de a avea grijă de ființa voastră. Exercițiile menite să circule energia prin corpul vostru și să ajute la eliberare vor fi foarte benefice! Este imperativ și să vă asigurați că nevoile voastre nutriționale și de hidratare sunt satisfăcute! Ascultați-vă corpul, căci are conștiință, și onorați nevoile lui, pentru ca să poată trece prin această perioadă cu cea mai mare ușurință posibilă! Odihna și limitarea expunerii la semnalele electronice îi vor permite corpului să se reîncarce într-un ritm mai rapid. Fiți conștienți de gândirea voastră și asigurați-vă că sunteți cel mai mare suporter al vostru!

Multe se întâmplă în voi, pe măsură ce fiecare își încorporează tot mai mult din propriul Suflet. Toate fațadele, măștile și personalitățile care nu sunt în aliniere cu cel mai adevărat aspect al vostru vă vor fi arătate. Fiecare se va descurca diferit, căci asta depinde de cât de pregătită este persoana pentru schimbarea adevărată, trainică. Înțelegem că faptul de a ajunge față în față cu straturile voastre, cu măștile voastre, nu este un proces confortabil.

Mulți dintre voi v-ați creat ca formă de protecție identități și personalități care să vă ajute pe pământul mai jos vibrațional. Unii ați eliminat multe straturi, pe măsură ce v-ați trezit, dar apoi ați creat altele noi, punându-vă din nou într-o cutie a limitării. Acelea trebuie să cadă! Sunteți în siguranță să lăsați să cadă toate aceste straturi de protecție pusă pentru prețiosul vostru Suflet! Ce a fost cândva protecție, acum vă împiedică să vă atingeți potențialul.

Pe măsură ce toate acestea devin evidente, veți fi în stare să le vedeți drept ceea ce sunt: o protecție pentru Sufletul vostru. Priviți-le fără să le judecați! Dați-vă seama că deși v-ați temut să nu fiți răniți, așa cum multe suflete tandre au fost, acum sunteți pregătiți să mergeți mai departe încrezători în puterea voastră și în capacitatea de a permite schimbarea. Trebuie să-l reduceți la tăcere pe criticul interior, cel care vă ține pe loc cu frici sau credințe (dogma) că nu există loc pentru asta în Lumină!

Vor fi cei care atunci când li se arată straturile și măștile nu vor fi în stare să recunoască adevărul, să-și înfrunte fricile, și vor continua să-și păstreze fațada până când vor fi pregătiți. Nu există nicio judecată aici, deoarece Sufletul are propriul său ritm și multe au fost învățate cu ajutorul măștilor, deoarece acesta este un alt mod de a explora viața în formă fizică.

Unii vă veți „vedea” pentru prima dată și veți privi în oglindă gâdindu-vă că v-ați pierdut pe voi înșivă și că tot ceea ce conta a devenit irelevant. Nu aceasta este situația, dragilor, asta înseamnă că pur și simplu lăsați în urmă vechiul voi și îmbrățișați pe cine sunteți cu adevărat! Acesta este un proces, nu ceva ce se petrece într-o clipă! Acordați-vă timp să examinați cu adevărat ceea ce ați ținut drag vouă, tot ce ați crezut, tot ce vi s-a spus, și permiteți-i inimii să vă ducă la adevărul vostru!

În acest moment multe vor fi aduse la lumină pentru a fi  examinate. Iertarea de sine și a altora este foarte importantă! Trebuie să vedeți fiecare moment, fiecare acțiune a voastră sau a altora ca pe o oportunitate pentru voi de a crește și a învăța! Judecata trebuie lăsată în urmă, pe măsură ce începeți să vedeți sufletul în fiecare ființă de pe această planetă. A judeca pe un altul înseamnă să vă judecați pe voi înșivă, făcându-vă să aveți mai mult de eliberat! Vedeți frumusețea din toate lecțiile, din toate experiențele, și vă veți simți considerabil mai ușurați.

Înțelegeți că și iertarea este un proces, începând cu iertarea de sine, și că mulți dintre voi s-ar putea să revizitați momente pe care le-ați crezut deja vindecate. Asta înseamnă că aceste emoții sunt deținute în straturile voastre profunde și își așteaptă iertarea finală, astfel încât să nu mai aibă niciun impact asupra a cine voi sunteți.

Amintiți-vă, voi sunteți cei care ați ales ce să aduceți la suprafață și ce nu în acum-ul vostru! În fiecare moment faceți alegerea conștientă de a vă aminti cine sunteți, amintiți-vă Sufletul vostru și nu straturile pe care le-ați cuprins în această viață!

Jenny: Cu ceva timp în urmă mi-a fost arătată în mine o găleată pe care eu trebuia să o păstrez plină cu lumină aurie. Aceasta reprezenta nivelurile mele de energie și eram îndemnată să mă asigur că-mi păstrez întotdeauna găleata plină. De curând mi s-a arătat acea găleată, dar ea avea o gură de scurgere de preaplin care ducea la alte găleți și am fost îndemnată să o umplu pe fiecare cât de mult pot. A fost important să mă asigur că pun pe primul loc propriile mele nevoi.

Quan Yin: Niciodată nu a fost mai important decât acum punerea pe primul loc a propriilor nevoi! Mulți dintre voi sunteți chemați să stabilizați energiile din jurul vostru, în timp ce integrați și profundele schimbări interioare. Dacă grija de sine nu este o prioritate, s-ar putea să vă simțiți destul de epuizați. Fiecare persoană știe în mod intuitiv ce-i hrănește sufletul, iar acest lucru are o mare importanță.

Jenny: Fetița mea de 7 ani mi-a împărtășit că simte durere, o deține (când își pune mâna pe chakra inimii). Am întrebat-o în legătură cu ce, și ea mi-a spus că în legătură cu totul: copiii care nu o lasă să se joace la școală, băiatul care i-a spus că a făcut o pasiune pentru ea, dar a mințit, copiii care se iau de ceilalți copii care au probleme, pentru gândacul care a fost strivit, pentru animalele care sunt abuzate, și pentru poveștile triste pe care le aude. Cum stăteam acolo ascultând, m-a izbit faptul că atât de mulți dintre noi am simțit aceste lucruri într-o formă sau alta, dar le-am ascuns în noi, ne-am deconectat, și am crezut când ni s-a spus că suntem prea sensibili. Acest lucru m-a dus la straturi de durere de care nici nu mi-am dat seama că există într-o asemenea măsură în mine.

Quan Yin: La asta mă refer atunci când spun pereți construiți pentru a vă proteja Sufletul. Este o denaturare și trebuie schimbată! Să simțiți profund totul este Sufletul vostru, este aspectul vostru cel mai înalt! Când cineva simte această profunzime, cum ar putea să-l rănească pe un altul? Mulți văd adevărul în aceste emoții din miezul lor și elimină filtrele care le-au ținut profund ascunse. Sunteți în siguranță acum, puteți simți așa cum ar trebui, nu sunteți singuri și sunt mulți, foarte mulți cei care își dau seama de acest adevăr.

Jenny: Cum să-mi ajut copilul, cu durerea lui profundă?

Quan Yin: Învaț-o compasiunea, învaț-o iertarea și învaț-o iubirea de sine! Cu aceste trei atribute ea va continua să simtă același lucru, dar va fi în pace. Omul simte anxietate nu pentru că simte emoțiile, ci mai degrabă pentru că le permite altora să-l facă să se simtă „defect”, sau „diferit”, pentru că le simte. Ea își va păstra compasiunea și prin iertare va înțelege planul mai înalt.

Jenny: Destul de puțini clienți au foslosit cuvântul ”resetare” pentru a descrie ceea ce ei simt în aceste momente. Mi se pare interesant.

Quan Yin: Da, are loc o resetare profundă! Fiecărei persoane îi este oferită oportunitatea de a schimba în ea tot ceea este nepotrivit, tot ce nu rezonează în interior cu cine este ea cu adevarat.

Jenny: Unii aud bătăi de inimă în urechea dreaptă. Ce este asta, care este scopul?

Quan Yin: Corpul lor este acordat la frecvența pământului aflat în schimbare. Nu toți vor auzi asta, dar toți sunt acordați. Le recomandăm celor care aud această bătaie de inimă să se conecteze cu Pământul, cu Gaia, pentru a intra în comuniune cu ea și a-i simți iubirea și grația!

Jenny: Sper ca răspunsurile și întrebările mele să vă fi ajutat la fel de mult pe cât m-au ajutat pe mine! Vă țin pe toți în cea mai înaltă lumină și cu cea mai profundă iubire. Fiți binecuvântați cu toții! Vă mulțumesc!

 

Jenny Schiltz, link catre articolul original

 

Traducere Monica Poka
Publicat de Monica Poka,  http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro