img
October 3, 2018

Viața este menită să fie bucurie

.

jos_cu_gunoiul .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Mesaj de la Grupul Arcturian, prin Marilyn Raffaele, 27 Decembrie 2015

 

Grupul Arcturian: Dragi prieteni, venim cu bucurie și cu cele mai bune urări în această perioadă de vacanță ca să vă reamintim adevărata semnificație a Crăciunului și a Noului An.

Observăm că unii dintre voi simțiți tristețe și un pic de confuzie, pentru că nu experimentați această perioadă așa cum erați obișnuiți. Aceia care simțiți în acest fel bucurați-vă totuși, pentru că s-a schimbat conștiința voastră și, prin urmare, sărbătorile nu mai rezonează în același fel.

Încă de la ultimul Crăciun, mulți dintre voi ați evoluat și ați integrat mai multă lumină care, la rândul ei, afectează modul în care voi experimentați, înțelegeți și trăiți fiecare aspect al vieții de zi cu zi, de la lumesc la cel mai profund.

Muzica de sărbători pe care o iubeați în trecut acum a sunat, poate, cumva cam discordant. Promoțiile frenetice pentru chilipirurile de toate felurile sunt adeseori iritante și nu mai au nicio putere asupra voastră.

Unii, care n-au făcut-o niciodată până acum, descoperă dureros de conștient cât de comercial a devenit Crăciunul. Totul se simte altfel în acest an, și asta nu are de-a face cu vârsta sau cu responsabilitățile. Are de-a face cu faptul că ați devenit mult mai luminați.

Datorită atenției crescânde pe care i-o acordați intuiției, este mult mai ușor acum să recunoașteți o intenție comercială aflată în spatele unei reclame excesive, plină de nostalgie și sentimente false. Vedeți cu ușurință că cea mai mare parte a lor nu are nimic de-a face cu adevărata și iubitoarea esență a Crăciunului, ci că are de-a face numai cu puterea voastră de cumpărare.

Această perioadă are o semnificație foarte puternică pentru că ea reprezintă adevăruri profunde care nu au fost recunoscute de către lume în general. Ca toate lucrurile în dimensiunea a treia, adevărul se manifestă în funcție de starea de conștiință individuală. O conștiință consensuală este formată din credința majorității stărilor de conștiință individuale.

Așa-zisa ”a doua venire a lui Christos”, precum și nașterea Christului de Crăciun este, de fapt, experimentarea personală a trezirii care îl așteaptă pe fiecare individ la un moment dat în călătoria sa evolutivă. Ea se referă la nașterea Conștiinței Christice interioare și nu se referă numai la nașterea lui Isus (Jeshua) de acum 2000 de ani!

Prin multe călătorii, experiențe și vieți de străduință, treptat, smerita conștiință personală (ieslea) este pregătită ca să se nască copilul (adevărul). Astfel, urmează un nou an, o nouă viață pentru individul trezit.

Christul este întotdeauna născut în condiții umile pentru că un ego al conștiinței separării nu este deschis pentru a naște Conștiința Christică. La început, Conștiința Christică nou-născută este slabă și are nevoie de protecție, deoarece ea poate fi ușor dată la o parte prin frică, sau stinsă de părerile altora.

O conștiință lumească a dualității și separării este serios amenințată de Lumina conștientizării și ar dori ca aceasta să nu apară deloc, întreprinzând adeseori diferite acțiuni împotriva ei.

Conștiința Christică nou-născută trebuie ținută în tăcere și în secret în inimă, până când crește din ce în ce mai puternică și mai încrezătoare, devenind în cele din urmă Conștiința Christică Iluminată, pe deplin matură, conștiință care nu mai are nevoie de protecție, pentru că ea știe acum că este adevărata substanță și esența protecției, și știe că nu este necesară nicio protecție față de nimic.

Bucurați-vă de sărbătorile acestea cu toată ființa, și iubirea și bucuria nou-născutei voastre conștientizări mai înalte va fi o binecuvântare pentru toți cei din jurul vostru! Viața este menită să fie bucurie, iar separarea este un mit – o credință care nu are nicio lege ca suport. Aduceți iubire și bucurie în tot ceea ce faceți, pe tot parcursul anului (2016) care începe!

 

Noi suntem Grupul Arcturian!

 

CRĂCIUN FERICIT ȘI UN AN NOU FERICIT!

Marilyn Raffaele, Sursa

 

Traducere Monica Poka, 12/27/15
Publicat de Monica Poka, http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/

 

Prelucrare Paraschiva

.

.

Primiti acest newsletter cu cele mai bune intentii din partea echipei Terapie prin Iubire si daca veti considera neoportuna initiativa noastra aveti la dispozitie posibilitatea de dezabonare accesand link-ul din josul mail-ului

 FIE SA NE REGASIM IN IUBIRE!
Acceseaza varianta online    Gestioneaza inscriere newsletter    www.terapie-prin-iubire.ro